10 ТРАВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ВТРАТА ГЕРОЯ, ВОРОЖІ АРТОБСТРІЛИ ТА ДОПОМОГА НАШИМ ЗСУ

Рашисти обстріляли Криворізький районКерівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко поінформував про те, що ніч минула з повітряними тривогами. На ранок ворог вже вкотре обстріляв Зеленодольську громаду:
– Пошкоджені декілька будинків, людей не зачепило.
Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив інформацію щодо безпекової ситуації на Дніпропетровщині. За його словами, вчора вдень окупанти обстріляли село Ганнівка у Криворізькому районі:
– На щастя, ніхто не постраждав, але у населеному пункті зникло світло. Фахівці вже працюють над відновленням електропостачання.
Ситуація на всіх напрямках повністю контрольована Збройними Силами. Окупаційних військ на території області не було інемає.
Працюємо заради нашої Перемоги! Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко відзвітував, що за останню добу надзвичайних ситуацій на нашій території не траплялося. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території району немає. Критична та соціальна інфраструктура функціонує. Велика команда людей продовжує працювати на захист жителів.
– На щастя, не справдились прогнози щодо можливих обстрілів з боку окупантів.
Продовжуємо підтримувати одне одного, допомагати волонтерам та бійцям на фронті. Віримо у нашу Перемогу!, – зазначив посадовець.
Нікополь втратив Героя. Нікопольська міська рада надала офіційне повідомлення про загибель Героя:
– 26-го квітня 2022 року, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російських окупантів, героїчно загинув наш земляк солдат Тихоненко Сергій Сергійович.
Вічна пам’ять Герою, який поклав своє життя заради нашого мирного сьогодення.
Прощання із загиблим відбудеться 11 травня 2022 року о 13.00 год. в Храмі св. прав. Петра Калнишевського за адресою: м. Нікополь, вул. Кармелюка, 4.
Допомагаємо військовим. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул у ході традиційного брифінгу зазначив, що оперативна обстановка у Криворізькому районі залишається без істотних змін:
– Завдяки успішним діям наших Збройних Сил, ворог стримується на лінії бойових зіткнень у периметрі Херсонської області. Щодо ситуації у Кривому Розі та Криворізькому районі, то вона повністю контролюється Збройними Силами України та Військовою адміністрацією.
Не дивлячись на захищеність кордонів області, орки продовжують обстріли мирних населених пунктів вздовж усієї лінії фронту:
– Вчора під удар потрапила околиця одного із сіл Зеленодольської громади. Частково було пошкоджено електропостачання. Також із «Градів» було обстріляне село у Широківській громаді. Один житловий будинок зруйновано, завдано й інших пошкоджень. Дякувати Богу, люди не постраждали.
Також, як зазначив Олександр Вілкул, триває посилення матеріально-технічного оснащення частин Криворізького гарнізону. Зокрема, військова адміністрація надає допомогу у забезпеченні ЗСУ необхідною автотехнікою. 
У окупантів нічого не вийде! Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що вчора орки обстріляли територію громади, та, на щастя, жоден населений пункт не постраждав, люди також цілі.
Посадовець подякував мешканцям за те, що вони дослухаються порад та виходять на вулицю лише за крайньої необхідності.
Дмитро Невеселий запевнив, що окупанти одержать поразку, а Перемога буде за нами!
Ми також віримо, що завдяки неймовірним зусиллям, які докладають наші ЗСУ, настане день, коли жодного рашиста не буде на нашій рідній землі. Тому продовжуємо забезпечувати надійний тил нашим Захисникам та постійно молимося за кожного з них! Дякуємо за все, що ви робите для нас! Віримо у нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11