«Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНУ – СВОЮ БАТЬКІВЩИНУ»

     Нехай сьогодні, 10-го травня, саме ці слова з вуст вихованки дошкільного відділення Навчально-виховного комплексу м. Покров Маргарити Шимчик стануть гаслом нового сонячного ранку всіх українців, котрі вірять Збройним Силам, керівництву країни, вболівають за них, підтримують, упевнені в Перемозі над окупантом і прагнуть мирного та щасливого майбуття на нашій землі.
     Маргарита зобразила на своєму посланні Захисникам соняшник – символ сонця, праці й достатку, сили і добробут – того, чого дівчинка бажає всім українцям.

     Ще один шедевр Рити Шимчик – це малюнок із зворушливим написом «Повертайтеся живими» на фоні Національного прапора України та образа жінки – мами, дружини, доньки, коханої, Батьківщини – які очікують повернення кожного Героя. І наближають цю мить щоденними молитвами.

     Юні патріоти України звернулися до Захисників з дуже мотивованою листівкою. Потопаючі російський військовий корабель і крейсер “москва”, які проводжають мужні воїни ЗСУ з гордо піднятим українським прапором, супроводжуються такими пронизливими словами:
     “Любі Захисники і Захисниці! Бажаємо, щоб усі негаразди, вся нечисть обходили Вас стороною, а сила Святого Духу оберігала Вас протягом усього життєвого шляху.
Нехай в душі панує непохитна віра у краще, а серце наповнює цілюща сила любові.
Ми віримо в Вашу силу, міць та нескореність! Женіть нечисть з нашої землі!
     Так говорять наші діти! А їхніми вустами говорить істина, яка на боці України! Ми в це віримо, пишаємося дітками та незламними Захисниками!
     Доброго ранку, ми з України! І надзвичайно пишаємося цим!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11