МАМИ, МАМОЧКИ, МАТУСІ! ЛЮБІ НАШІ, ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ ЩИРОЇ ЛЮБОВІ ТА БЕЗМЕЖНОЇ НІЖНОСТІ!

     Сьогодні, у другу неділю травня, коли весна вже повністю вступила у свої права, матінка-природа обдарувала землю ніжним теплом та неймовірною красою. Коли навколо цвітуть і зеленіють трави, кущі та дерева, а з небесної блакиті посміхаються яскраві промені сонця, в Україні відзначається найбільш зворушливе свято утвердження життя – День матері.
     Материнство – це велике диво та щоденна важка праця водночас. Після народження жінка не лише купає своє дитя в любові та радості, а й повсякчас піклується про його захист, здоровʼя, забезпечує безліч потреб, вкладає в це свою душу, та все своє життя продовжує дбати про найцінніше, що подарував їй Бог – дітей.
     Немає сильнішого, прекраснішого, щирого та відданішого почуття, ніж материнська любов. Величезне мамине серце – найдобріше, очі – найкрасивіші, посмішка – найчарівніша, руки – найтепліші. Мама – це наш янгол-охоронець, перше слово у дитинстві та мудра порада у дорослому житті, міцна фортеця, котра завжди збереже, сховає прихистить та пробачить!
     Цьогоріч через лютий напад росії материнські серця сповнені страждань. У цій жорстокій війні вороги вбивають та калічать наших дітей, жінок та літніх людей. Найкращі сини України боронять нашу державу, правду і справедливість, аби зупинити рашистське зло та прогнати його з нашої землі, захистити мирне життя своїх родин, всього нашого народу та цілого цивілізованого світу. Для них материнські молитви є найсильнішими, рятівними, цілющими оберегами. І неможливо передати словами почуття тривоги, які відчуває жінка, чий син або донька пішли на війну. Неможливо уявити душевні муки матерів, котрі втратили своїх дітей… На жаль, поки точаться бойові дії, наш народ продовжує втрачати Героїв, яких ми вічно памʼятатимемо і славитимемо…
     Для кожного з нас День мами – це ще один чудовий привід міцно обійняти своїх матусь, пригорнути дітей, приділити їм більше уваги, розповісти, як сильно ми їх любимо, наскільки дорогоцінним для нас є час, коли найрідніші люди поруч.
     Любі наші матусі, Ви – найкращі на Землі – лагідні, милі та мудрі! Ви прагнете виховати своїх дітей гідними людьми, які знають, що таке честь та совість, навчаєте любити свою Батьківщину і бути вірними своїм принципам. Саме тому у нас така сильна держава, могутня армія і мужній талановитий народ. Безмежно дякуємо Вам за це.
     Бажаємо всім мамам України, Покрова та нашого комбінату міцного здоровʼя, терпіння, витримки! Нехай зустріч з кожною дитиною після ПЕРЕМОГИ знову намалює щирі посмішки на Ваших обличчях! Нехай сльози будуть тільки від гордості за здобутки Ваших дітей та безмежного щасливого майбутнього разом з усією родиною під мирним небом України! Нехай сьогодні кожна матуся отримає привітання від своєї дитини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11