ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ, ПІДТРИМУЄМО АРМІЮ, ПИШАЄМОСЬ ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ

     Перший трудовий тиждень травня добігає свого завершення. На нашому гірничо-збагачувальному комбінаті він пройшов досить продуктивно, у виробничому, волонтерському та громадському відношенні.
     На виробничому фронті “гаряче”Весняна пора зі сприятливими погодними умовами, і в мирний, і в військовий час, – продуктивний період для активного технологічного процесу промислових підприємств. Так відбувається і на комбінаті. Розкрив гірничої маси, видобуток руди та її оперативна доставка на збагачувальні фабрики – основні завдання для нашого підприємства. Саме з цією метою у робочий ритм увійшли всі роторні комплекси. Вчора ввечері до них долучились і гірничорозкривні машини Чкаловського кар’єру №2: верхній р/к №9 – після аварійної зупинки, нижній р/к №2 – після планового 10-денного відновлення. Тепер всі комплекси мають максимально потужно працювати, аби надолужити втрачені куби і встигнути досягти потрібних показників до зупинки на пересування конвеєрів.
     – У травні перший на пересування має зупинитись р/к №6 Північного кар’єру, тому вже зараз ми чекаємо від керівництва цього підрозділу чіткого плану заходів із запланованою технікою. Автотранспортний цех повинен заздалегідь розуміти запити на його парк, аби максимально ефективно використовувати техніку у виробництві. Адже ми з вами розуміємо, в який важкий час живемо та працюємо. Тому, щоб забезпечити стабільну роботу підприємства, маємо постійно контролювати споживання енерго- та паливно-мастильних ресурсів. Головне у цьому надважливому питанні – корисний та економний підхід, – зазначив технічний директор комбінату Віктор Бондарець.
     В останній декаді травня на пересування повинен зупинитись і р/к №9 Чкаловського кар’єру №2. Уточнімо, що без подібних заходів неможливо проводити технологічний процес з видобутку руди. Під час пересування верхні горизонти звільняють та відкривають фронт робіт для нижніх.
Продовжуючи тему первинного ланцюга виробництва підприємства – наших кар’єрів – треба сказати, що крокуючі екскаватори тримають стрій, крім тих, котрі зупинені на капітальні ремонти. Це стосується ЕК №136 Покровського кар’єру, котрий через додаткові труднощі затримався на ремонтному майданчику, а разом з ним – і спеціалісти з Ремонтно-механічного цеху. Такий стан справ став причиною перенесення запланованого активного старту капітального відновлення ЕК №175 Північного кар’єру. Як відзвітував начальник РМЦ Георгій Бормаченко вже з понеділка, 9-го травня, до відновлення зазначеної машини мають задіяти 8 бригад.
     Збагачувальні фабрики встигли на початку місяця відновити свої сили під час запланованої зупинки. Наразі до їхньої роботи немає жодних претензій. Так тримати!
     Залізничний цех, у свою чергу, виконує завдання з вантажоперевезення, а Ремонтно- будівельний – з культури виробництва.
     Наприкінці тижня директор з охорони праці Юрій Голов звернув увагу керівників всіх підрозділів на початок робіт з покосу трави.
     Таким був перший виробничий тиждень травня на нашому гірничо-збагачувальному комбінаті. Нагадаємо, що наступний трудовий тиждень розпочинаємо у понеділок, 9-го травня.
     Підтримка армії. Разом з головними напрямками роботи підприємства, продовжується і волонтерська, спрямована на підтримку наших Захисників. На цьому тижні пакунки з необхідними речами для військовослужбовців були відправлені за призначенням. У такому напрямку плідно співпрацюють адміністрація та профспілковий комітет, за підтримки кожного працівника.
Важливе звернення! Керівництво комбінату звертається до своїх працівників із наполегливим проханням – вчасно сплачувати за комунальні послуги! Це важливо для забезпечення нормальної життєдіяльності нашого міста і кожного покровчанина!
     Тижневий звіт вже традиційно хочеться завершити на позитивній ноті. Одразу скажу, що вона матиме своє продовження у наших наступних публікаціях. До участі в акції “Частина дитячого серця – солдату” долучились учні та вихованці Навчально-виховного комплексу. Щирість дитячих шедеврів із посланнями до Героїв України, котрі захищають нас на передових позиціях, просто вражає. Ми дуже вдячні авторам робіт, педагогічному колективу та батькам, які виховують таких гідних дітей, завдяки яким за майбутнє країни ми точно можемо не переживати. Перші декілька робіт вже дістались місця свого призначення і стали головним оберегом Перемоги для українських воїнів.
     Гарних та спокійних нам усім вихідних. Нехай кожна родина відпочине під теплими і ласкавими променями весняного сонця. Підтримуйте своїх рідних та близьких, цінуйте кожну миттєвість життя. Разом уболіваємо за хоробрих Лицарів Світла, які забезпечують наш спокій, і наближаємо Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11