ЗАПРОВАДЖЕНО ПЛАТФОРМУ UNITED24 ДЛЯ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ УКРАЇНИ В ОДИН КЛІК

     Глобальну ініціативу United24 започаткував Президент України Володимир Зеленський. Головна дієва мета цієї платформи – залучити кошти для Перемоги та відновлення нашої країни.

     – Сьогодні до України прикута увага всього світу. Наша хоробра боротьба проти сильнішого, у сенсі військового забезпечення, загарбника, який вдерся на нашу землю, щоб знищити нас, європейські цінності, а натомість отримує рішучу відсіч, надихає людей у багатьох країнах. Уряди іноземних держав підтримують Україну в цій боротьбі, надаючи військову, гуманітарну й політичну допомогу. Прості громадяни допомагають нашим переселенцям, які тікають від війни, – відчиняють для українців двері своїх осель, діляться хлібом і одягом, навчають наших дітей. Громадяни різних країн по всій планеті виходять на площі своїх міст із синьо-жовтими прапорами, щоб висловити підтримку українцям, і постійно питають: як іще ми можемо допомогти?– зазначив Володимир Зеленський.
     За словами Президента, щомісяця Україна потребує до 7 млрд доларів на покриття дефіциту державного бюджету. Загалом же більше 600 млрд доларів нам знадобиться на відновлення того, що зруйнувала армія рф. Аби мати можливість наповнювати держбюджет у необхідній мірі та залучати кошти на відновлення країни, започатковано проект United24. Він дає змогу кожному долучитися до підтримки України й надати реальну допомогу нашим громадянам, постраждалим від війни.
     United24 є платформою з фандрейзингу (процес залучення грошових коштів для реалізації необхідного проекту у ситуації, коли держава не може це забезпечити самостійно). United24 надає можливість зробити донейт (внесок) із будь-якої країни в один клік. Ця платформа стане головним вікном для збору пожертв на підтримку України.
     На платформі United24 ви можете обрати розділ, куди хочете спрямувати свій внесок:
     — Оборона та розмінування– закупівля зброї, шоломів, бронежилетів, амуніції, рятувальної техніки та розмінування українських міст;
     — Гуманітарна та медична допомога– придбання ліків, медичного транспорту та виробів, зокрема обладнання; відновлення роботи закладів охорони здоров’я, що постраждали внаслідок бойових дій;
     — Відбудова України– відновлення об’єктів критичної інфраструктури, а саме: доріг, мостів, шкіл та лікарень; відновлення електропостачання, зв’язку та водопостачання.
     Усі кошти надходитимуть на рахунки Національного банку України, закріплені за профільними міністерствами: Міністерством оборони України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством інфраструктури України.
     Суворий контроль. НБУ надає звітність про надходження благодійних внесків через United24 кожні 24 години. Профільні міністерства звітуватимуть про призначення внесків один раз на тиждень.
     Щоб зробити донейт, переходьте на сайт платформи u24.gov.ua.
     Пам’ятайте, будь-яка пожертва – вагомий внесок у Перемогу України!

                                                                                                                                  За матеріалами t.me/U24_gov_ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11