1 ТРАВНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: РАКЕТНІ УДАРИ, ДОПОМОГА ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ І КУРС НА ПЕРЕМОГУ

Віримо у Перемогу! Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що вночі та вранці в області лунали сигнали повітряної небезпеки:
– Зараз все нормально. Бажаю всім гарного вихідного дня! Пам’ятайте – ми обов’язково Переможемо!
Ракетні удари.Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук відзвітував, що вчора область тричі піддалася ракетним ударам. Всі вони влучили по території Синельниківськогорайону:
– Дякувати Богу, без постраждалих, без людських втрат, лише розбиті закинуті будівлі.
Ворог не шкодує ракет, але не досягає поставлених цілей. Залякує, тероризує, втім залишається ні з чим. Бо в нас найкращі Збройні Сили, які не просто тримають оборону вже понад два місяці, а вичищають державу від окупантів і звільняють наші міста. В нас найкращий Президент, який протягом цих місяців повномасштабної війни 26 разів виступав перед парламентами інших країн. Як наслідок – Україна отримує зброю, допомогу, підтримку всього цивілізованого світу. Ми переможемо.
Тримаємо курс аж до Перемоги. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко написав, що бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території району немає. Додав, що вчора поспілкувався з керівником військової адміністрації Кривого Рогу Олександром Вілкулом та представниками ЗСУ:
– Так як Криворізький та Нікопольський райони є кордоном нашої області на півдні, саме ми тримаємо тил Запоріжжя та Дніпра. Кожен розуміє свої завдання та важливість напрямку. Ось чому ми вкотре обговорили ряд важливих питаньта вирішили тримати обраний курс аж до нашої Перемоги!
ЗСУ продовжують протистояти окупантам. Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в ході традиційного брифінгу доповів, що на території Дніпропетровської області та Криворізького району жодного орка немає. Лінія фронту проходить у Херсонській області. Все під контролем Збройних Сил України та Військової адміністрації:
– Усі підрозділи ЗСУ, Нацгвардії та Тероборони знаходяться на своїх позиціях та героїчно захищають наше місто та країну. Величезна їм за це Подяка! Ви у нас – найкращі!
Рашисти не припиняють обстріли мирних територій. Так, вчора системами залпового вогню були обстріляні території с.Велика Костромка, Мар’янське та Зеленодольської ОТГ. На щастя, обійшлося без постраждалих.
Як акцентував Олександр Вілкул, до Кривого Рогу продовжують прибувати біженці. І нині у місті нараховується вже понад 50 тисяч вимушених переселенців. Люди отримують необхідну допомогу від місцевої влади та розповідають жахливі історії життя під окупацією.
Посадовець попрохав людей доносити правдиву інформацію до тих, хто перебуває на територіях, тимчасово непідконтрольних Україні. Говорити про те, що українська армія відважно бореться, наші ЗСУ звільняють території, а дух об’єднаного народу міцний як ніколи. Завдяки цій незламності ми обов’язково Переможемо!
Тримаємось та віримо у краще. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий повідомив, що ворог на території громади відсутній, а кордони – під надійним захистом ЗСУ.
За словами посадовця, обстріли території продовжуються, постраждалих немає.
Дмитро Невеселий нагадав мешканцям громади про сьогоднішню заборону відвідування кладовища, акцентувавши, що таке рішення прийняте виключно заради безпеки людей.
– Віримо в Перемогу! Віримо в Україну!
Не втрачаємо віри у наші ЗСУ! Підтримуємо Захисників нашим внеском у спільну Перемогу! І пам’ятайте: як би не було важко, світло обов’язково здолає темряву, і для нашої України почнеться новий день її мирної історії!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11