НАША ПРАЦЯ НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ!

     Сьогодні – календарний Першотравень… У мирний час ми б з Вами назвали цей день святом Весни та Праці. Обов’язково відзначили б його пікніком на природі, зібравшись родиною, з друзями та колегами, але нині святкувати, на жаль, не актуально. Для цього немає приводу, адже українцям зовсім не до веселощів. Наша Батьківщина у вогні, під загрозою ворожих куль так званого “братського народу”, який під залпи убивчих ракет та наші крики від пекучого болю, напевно, дотримується святкових традицій.

     Та попри всі негаразди і жахіття війни, в якій українці тримають упевнений, згуртований та переможний стрій, ми все одно хочемо цього дня привітати всіх жителів нашої Незалежної і Вільної країни, які стали на її захист.
     1 травня – свято тих, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, наближає нашу спільну Перемогу над ворогом. Чесна, гідна і добросовісна праця на передових позиціях фронту або в тилу, головне на єдиний найважливіший результат, – основа успішного майбутнього, продовження життя у суверенній Україні. Це прагнення відгукується в серці кожного українця, зокрема, і всіх людей праці, котрі мешкають у нашому Покрові. Трудовий колектив гірничозбагачувального комбінату, команда місцевої влади, комунальних та приватних підприємств, установ та організацій, медичних і торговельних закладів, підприємців і волонтерів – всі ми працюємо з неймовірним натхненням і запалом заради найвищої нагороди – Перемоги України над окупантом. Та найголовнішу роль у цьому відіграють наші славні воїни, наші мужні Захисники, Герої, котрі виконують найважчу роботу.
     Хочемо висловити щиру подяку всім людям праці, військової та цивільної, за повсякденну наполегливу роботу, яку вони виконують на своєму місці, заради рідної країни.

     Нехай Першотравень у нинішньому році стане початком Переможної Весни для України. Травень завжди символізував прагнення до миру, злагоди та розквіту. Нехай же ця традиція залишиться незмінною! Саме цього прагне кожен з нас, саме це нам пророчить навколишня природа, заради цього об’єднався весь цивілізований світ. Тож, хай здійсниться найзаповітніша мрія українців. Нехай наша праця якнайшвидше буде спрямована у мирне русло!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11