З КВІТНЕВИМИ ЗАВДАННЯМИ В ЦІЛОМУ ВПОРАЛИСЬ. ГОТУЄМОСЬ ДО ТРАВНЕВИХ ВИРОБНИЧИХ ВИКЛИКІВ І ДЯКУЄМО НАШИМ ЗАХИСНИКАМ

     На підсумковій селекторній нараді квітня технічний директор комбінату Віктор Бондарець відзвітував про те, що, за оперативним обліком, виробничу програму другого весняного місяця виконано. Але не все гірничо-транспортне обладнання впоралось із своїми завданнями.
     В цілому виробничу програму виконано, але… Саме так відзвітували обидві збагачувальні фабрики – Чкаловська та Олександрівська. У великих окисних кар’єрах, Північному та Чкаловському №2, планові об’єми з розкриву та видобутку сировини подолали тільки нижні горизонти – роторні комплекси №№4 та 2 і крокуючі екскаватори. Через несправності обладнання з “мінусом” у травень вступають верхні роторні комплекси – №9 та №6.
     – Наші верхні роторні комплекси повинні досить продуктивно стартувати у травні, аби встигнути надолужити відставання та увійти в свої планові показники. Причому, це потрібно зробити якнайшвидше, щоб вчасно зупинитись на роботи з пересування і надати виробничий фронт нижнім горизонтам, – зауважив Віктор Іванович.
     Керівник також наголосив на продовженні роботи з вивезення руди та будівництва дамби шламосховища Криві Луки, звісно, з урахуванням погодних умов.
     Відновлюємо виробничі потужності. Фабрики та гірничо-транспортне обладнання, які виконали свої плани, наразі зупинені для відновлення потужностей перед початком нового трудового місяця. Зокрема, на р/к №2 триває 10-денний ремонт, направлений на приведення до ладу ходових механізмів та роторного колеса.
Вже на наступному тижні чекаємо “виробниче поповнення” парку крокуючих екскаваторів у Покровському кар’єрі. До роботи, після тривалого капремонту, має стати ЕК №136. Наразі проводиться наладка машини під контролем фахівців Центральної енерголабораторії. А основна увага ремонтних служб буде зосереджена на капремонті ЕК №175 Північного кар’єру.
     Дизпаливо – на особливому контролі. Наприкінці наради керівники підприємства наголосили на тому, що всі підрозділи мають максимально ефективно та економно використовувати дизельне паливо. Адже всі повинні розуміти, що наразі великі його об’єми відправляються на фронт та спрямовуються на посівну кампанію. На жаль, багато складів ПММ знищено ворожими ракетами. Саме тому, контроль за використанням дизпалива – одна з ключових задач на найближчий час, що стане запорукою стабільної роботи підприємства у період воєнного стану.
     А завершити цей тиждень хочеться позитивними новинами з передової. Наші працівники, котрі стали на захист Батьківщини, поповнивши лави ЗСУ, щиро дякують колективу комбінату за підтримку. Всі ми знаємо, що на підприємстві продовжується активна волонтерська робота із забезпечення наших колег-військовослужбовців предметами амуніції. До цієї справи долучились і дітки працівників, котрі передають свої листівки на знак підтримки солдатів.
     Разом – ми сильні, разом – ПЕРЕМОЖЕМО! Віримо у Вас, наші незламні воїни! Тримайтесь і будьте надійним щитом для кордонів України! І, звичайно, скоріше повертайтеся додому, ми та ваші родини із нетерпінням чекаємо цієї ПЕРЕМОЖНОЇ зустрічі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11