ВІДІЙШЛА У ВІЧНІСТЬ КУЛІКОВА ОЛЕНА ПАНТЕЛЕЙМОНІВНА

     25-го квітня в останню путь провели ще одну прекрасну людину. На 89 році з життя пішла ветеран комбінату, людина, котра зробила значний внесок у справу збагачення та виховала не одне покоління гідних послідовників – КУЛІКОВА Олена Пантелеймонівна.
     Величезний внесок Олени Пантелеймонівни у становлення та розвиток нашого підприємства важко переоцінити. Довгий час вона очолювала Центральну лабораторію збагачення, яка зараз носить назву Дослідна лабораторія збагачення Відділу технічного контролю.
     Великий професіонал у своїй галузі, кандидат технічних наук, вона ефективно скеровувала роботу колективу свого підрозділу на досягнення найвищих результатів, була кваліфікованим наставником. З-під її крила вилетіла ціла плеяда збагачувачів. Технічне оснащення лабораторії збагачення за часів її роботи – також заслуга Олени Пантелеймонівни. За вагомі заслуги перед нашим підприємством її імʼя викарбуване на сторінках книги «Роки та люди».
     Олена Кулікова була людиною великої душі, грамотною, професійною, мудрою. За щирість та принциповість її в колективі називали “мамою”, любили та поважали, бо вона завжди захищала та підтримувала своїх підлеглих, хоча і сварила заради справедливості.
     Весь колектив нашого підприємства, Відділ технічного контролю, профспілка та Комітет непрацюючих пенсіонерів висловлюють щирі співчуття родині Олени Пантелеймонівни. Розділяємо важкий біль втрати рідної і близької людини…
     Ми завжди памʼятатимемо про добрі справи, які ця мудра жінка залишила по собі, гідно проживши своє життя…

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11