Андрій Єрмак: «Ленд-ліз для України остаточно відкритий». Що це означає?

     Щоб протистояти росії у війні наша держава потребує ефективної зброї у великій кількості та якомога швидше. Це чудово розуміють наші країни-союзниці, тому і діють надзвичайно рішуче.
     У четвер, 28 квітня, Палата представників Конгресу США ухвалила закон про ленд-ліз та захист демократії в Україні.

     — Ленд-ліз для України остаточно відкритий. Закон проголосований. Дякуємо нашим союзникам, — написав Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у телеграм-каналі.

     Посадовець детально описав, що змінить закон про ленд-ліз для України:

     * В тексті документу йде мова про надання президенту США розширених повноважень щодо передачі або надання в оренду Україні оборонних засобів для “захисту цивільного населення від російського військового вторгнення” та для інших цілей.

     * Після ухвалення акту голова Білого Дому зобов’язаний впродовж 60 днів встановити прискорені процедури для доставки продукції.

    * Закон про ленд-ліз надає можливість значно прискорити постачання нам озброєння, транспорту, продовольства та допомоги з США. І все це дозволить нам вибити російську армію з наших територій.

     * Також потрібно розуміти, що ленд-ліз означає впевненість США в перемозі України над росією.

     — Це буде важлива перемога нашого незламного народу, який зміг об‘єднати навколо себе цивілізований світ у боротьбі з російським злом. Будемо трощити росію разом, — написав Андрій Єрмак.

https://t.me/s/ermaka2022

     Спільні зусилля антивоєнної проукраїнської коаліції щодо зміцнення української армії — це та скеля, об яку розібʼється російська тиранія. УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11