У Покрові відкрили ще один центр гуманітарної допомоги для переселенців

     Сьогодні наші кореспонденти завітали до нового центру з видачі гуманітарної допомоги длявимушених переселенців з тимчасово окупованих територій. Як ми вже відзначали, він відкрився у Будинку творчості дітей та юнацтва, за адресою: м. Покров, вул.Центральна, 5 (перед входом до Центрального парку ім. Б.Мозолевського).

     Цей пункт гуманітарної допомоги для людей, які вирвались з-під ворожих куль,працює щодня з 10.00 до 17.00. Слід зазначити, що у його приміщенні є досить багато сезонного одягу, який за необхідності можуть отримати вимушені переселенці, котрі прибули до Покрова з гарячих точок нашої країни. Обов’язкова умова – довідка переселенця.

     У Центрі ми зустріли людей з Київської, Харківської та Донецької областей, поцікавились їхніми історіями. Як виявилось, хтось із них покинув рідну домівку у перших числах вторгнення рф, хтось – чекав та вірив, що все це закінчиться, і тільки нещодавно вирішив евакуюватися, адже залишатися було надзвичайно небезпечно.
     Переселенці, з якими ми спілкувались, розказали, що їх прихистили родичі, небайдужі покровчани, надавши в оренду житло за умови оплати тільки за комунальні послуги.
     У них – різні історії, але один біль, котрий ніколи не вщухне. Та попри це люди вірять, що зможуть повернутися додому! Україна Переможе та Відродиться, і на нашій рідній землі запанують Мир та Злагода.
     Детальніше про історії переселенців читайте у наших наступних матеріалах.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11