На Херсонщині російські війська чинять провокації та готуються до створення квазіреспублік

     На окупованій території Херсонської області загарбники господарюють за всіма правилами “русского мира” – залякують населення, вдираються до осель, обшукують помешкання, забороняють людям евакуюватись та блокують організацію “зелених коридорів”. Більше того, готуються до псевдореферендуму у Херсоні, який за словами радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича, планують провести між 1 і 10 травня.

https://www.youtube.com/watch?v=nMbp2POrg40

      Для чого такий поспіх? Щоб провести примусову мобілізацію на окупованій частині Херсонщини та відправити українських “новобранців” так званої ХНР штурмувати позиції ЗСУ. Як бачимо, хворі ілюзії рашистів досягли небаченого цинізму.

     Для реалізації своїх ганебних ідей росіяни використовують старі, звичні для них методи – брехню та ряджені вистави.

      Аби дискредитувати Збройні Сили України ворог обстрілює окуповані населені пункти Херсонщини з танків під українськими прапорами. Колона цієї техніки курсувала від селища Грозове в напрямку Молодецького, імітуючи присутність української армії. Огидні фейки рашистів спростувало оперативне командування “Південь”: “Захисники України не обстрілюють цивільні об’єкти і населення, не відкривають вогонь по населених пунктах, де окупанти ховаються за мирними мешканцями”.

https://www.facebook.com/okPivden/

     Та загарбники не врахували одного – між нашими народами величезна ментальна прірва. Українці – вільний народ, який дотримується інформаційної гігієни, не вірить фейкам, по-справжньому відданий своїй державі і ніколи її не зрадить. Весь світ вражений мітингами херсонців, озброєних хіба що жовто-блакитними стягами, які голими руками зупиняли ворожі танки. Нас не залякати, неможливо зламати українську волю. І поки окупанти тероризують цивільних, українська армія один за одним звільняє населені пункти Херсонщини, знищує російських катів та їхню техніку.

      До речі, українські військові знову (в 17-й раз!) завдали удару по позиціях російських окупантів в легендарній Чорнобаївці.

https://www.facebook.com/alexey.arestovich

     Вправна робота української армії та потужний народний супротив діють не на користь окупаційному режиму. ПЕРЕМОГА, без сумніву, – буде за нами, Херсонщина – це УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11