Інформує Генштаб ЗСУ

     * Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу уражено 4 повітряні цілі: 3 безпілотних літальних апарати та 1 крилату ракету.

      * На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито 9 атак ворога, знищено 1 танк, 10 одиниць броньованої та 2 одиниці автомобільної техніки, 1 артилерійську систему, 2 одиниці спеціальної інженерної техніки, зенітно-ракетний комплекс і ворожий склад з боєприпасами.

     * Противник намагається продовжувати наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.

      * Ворог продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктам військової та цивільної інфраструктури на всій території України.

      * На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках противник активних дій не проводив. Змін в стані та положенні угруповань його військ не виявлено.

      * На Слобожанському напрямку ворог продовжує нарощування системи технічного забезпечення.

      * У Балаклеї (Харківської області) поранених російських військовослужбовців почали розміщувати у міській поліклініці, попри те, що шпиталь для них обладнано у будівлі місцевої музичної школи. Розміщення окупантів у міській поліклініці свідчить про значне зростання числа поранених та проблеми з їх подальшою медичною евакуацією.

      * Ворог продовжує часткове блокування та обстріли міста Харкова.

      * На Донецькому і Таврійському напрямках противник і надалі здійснює артилерійські обстріли вздовж всієї лінії зіткнення.

      * На Херсонщині загарбники планують організувати примусову мобілізацію населення на війну з Україною. Одночасно, окупанти поставили за мету повністю припинити гуманітарну підтримку області з боку української влади. Продовжується терор населення.

      * У селі Золота Балка Херсонської області представники російських окупаційних військ провели збори з місцевим населенням, де заявили про те, що “зелених коридорів” більше не буде, людям заборонили залишати населений пункт. Крім того, попередили, що у разі обстрілу їхніх позицій підрозділами Збройних Сил України, російські загарбники почнуть обстріл населеного пункту. Окупанти продовжують обхід помешкань, проводять обшуки.

      * На Південнобузькому напрямку ворог веде обстріли позицій наших військ.

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

https://www.youtube.com/watch?v=VQwk5dSeuRs

     Рашисти продовжують вдиратись в Україну, аби стирати наші населені пункти з лиця землі. Говорять, що роблять це “з благородною метою – денацифікації України”. Хто ще не знає, для нашого “братського сусіда” визначення “нацист” = “українець”, бо ніхто з нас “не має право на вільне демократичне життя у своїй суверенній країні”. Це суперечить кремлівським планам. А от в плани українського народу не входило підкорюватись маразматичним фантазіям та ілюзіям ворога.

      У нас є своя найкраща у світі країна, яку ми ніколи не зрадимо! Тому хоробрі Збройні Сили України успішно “денацифікували” вже понад 20 тисяч рашистів і не збираються зупинятися, доки не виженуть з території держави всіх окупантів. Дякуємо нашим незламним Захисникам! Наші серця щомиті б’ються разом з Вашими, а віра у ПЕРЕМОГУ України з кожним днем тільки міцнішає!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11