В ПОКРОВІ ТА ІНШИХ ГРОМАДАХ НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ У ВЕЛИКОДНЮ НІЧ ДІЯТИМЕ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА

     Нікопольська районна військова адміністрація, за погодження Дніпропетровської обласної військової адміністрації, у Великодню ніч залишає комендантську годину на території громади. Про це сповістив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, видавши відповідне розпорядження.


     В офіційному документі вказано, що, враховуючи рішення штабу тероборони, від 19 квітня 2022 року (військового керівництва), та наявність ворожої сили і техніки на протилежній стороні Каховського водосховища, прийнято наступне рішення:


     “В період з 22:00 23 квітня до 5:00 24 квітня 2022 року – на території Нікопольського району (Нікопольської, Покровської, Марганецької міських, Томаківської, Червоногригорівської селищної, Мирівської, Першотравненської, Покровської сільських територіальних громад) ДІЯТИМЕ комендантська година”.

     Релігійні організації будуть проводити святкові заходи, враховуючи години комендантського часу. Тобто богослужіння 23 квітня відбуватимуться до 21.00, а 24 квітня – розпочнуться з 6.00.

 

     В темну пору доби 23 та 24 квітня вуличне освітлення у населених пунктах Нікопольського району буде відключене. У разі потреби буде організована робота громадського транспорту для перевезення вірян до початку дії комендантської години 23 квітня. Також на місцеву владу покладається завдання щодо проведення інформаційної роботи з мешканцями щодо недопущення вживання алкогольних напоїв у громадських місцях. 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11