15 КВІТНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ТРИВОЖНО, АЛЕ БЕЗ СУТТЄВИХ РУЙНУВАНЬ. НЕПОПРАВНА ВТРАТА, ЕФЕКТИВНІСТЬ РОБОТИ ЗСУ ТА ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ

     Керівники Дніпропетровської обласної військової адміністрації та облради Валентин Резніченко і Микола Лукашук зазначили, що минула доба і ранок в нашому регіоні пройшли відносно спокійно. Був один “приліт” ворожої ракети у Синельниківському районі, на межі із Запорізькою та Донецькою областями. Ракета приземлилась біля нежитлового приміщення. Будівля частково зруйнована. На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих. Закликали всіх продовжувати працювати на ПЕРЕМОГУ. 

     Прозвучала і трагічна новина: в боях за Луганщину загинув наш земляк – 50-річний доброволець Антоненко Дмитро. У Героя залишились дружина, син, донька та дворічний онук.
  • Герої не помирають. Але проводжати їх дуже важко… Щирі співчуття родині та близьким, – прокоментував очільник ОВА.
     Микола Лукашук також додав про те, що в області триває розмінування територій:
     – Сапери ДСНС в посиленому режимі відпрацювали Криворізький район. В Малій Костромці розмінували майже 160 снарядів. Роботи тривають і триватимуть надалі. На нашій землі не залишиться жодного шматка смертоносного російського металобрухту. Вороги хотіли зламати Україну за декілька днів. Натомість вже майже два місяці окупантів знищують наші Збройні сили. Героїчні Збройні сили України, які без перебільшення вже стали легендарними.
     Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів про те, що попри безкінечну повітряну тривогу – в районі все спокійно:
     – Техніки та живої сили окупантів на нашій території немає. Критична та соціальна інфраструктура функціонує. Всі працюють на своїх місцях.
     Керівник району додав досить нагляду інфографіку, яка чудово демонструє ефективність роботи ЗСУ. Побажав всім гарно відпочити на вихідних.
     Наш міський голова Олександр Шаповал зазначив, що у Покрові ситуація спокійна та контрольована. Всі служби функціонують, послуги надаються, діти навчаються онлайн. І все завдяки нашим Захисникам.
     Олександр Миколайович також розповів, що в місті тривають толоки:
  • Я вдячний всім підприємствам, всім покровчанам, хто дбає про чистоту Покрова. Спасибі нашому містоутворюючому підприємству ПГЗК, яке всім колективом долучається до цієї роботи. Нас не перемогти, коли ми єдині! Бо ми – громада, яка любить свою землю і своє рідне місто!
     На всі 100% підтримуємо очільника нашого міста! Так, ми єдині і незламні! У нас найкраща країна, яку ми обов’язково звільнимо від окупанта! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11