Гарні новини України

     Сьогодні ранок для українців видався по-справжньому добрим. Палала, а тепер пішла на дно «Москва»! І хоча це лише російський крейсер, але ж який. Той самий, який наші Захисники з острова Зміїний відправили за відомим курсом. Туди і пішов… До речі, йому ж була присвячена нова поштова марка, випущена в Україні. Однак, це не єдиний приємний сюрприз, який підготували Захисники України. Про найяскравіші з них читайте далі…
     Достовірність інформації про те, що всім відомий корабель зазнав дуже серйозних пошкоджень ракетами «Нептун», підтвердили українські високопосадовці – очільник Одеської військової адміністрації Максим Марченко, керівник та радник голови Офісу Президента Андрій Єрмак та Олексій Арестович.
     Та окупантам соромно визнавати, що гордість “великой россии” знищила армія України, тому вони звинувачують себе, нібито на борту просто «здетонував боєзапас», спричинивши пожежу.
     Наступна хороша новина на сьогодні – на Харківщині українські військові підірвали міст, яким рухалась ворожа техніка у напрямку Ізюму. Знищено цілу колону рашистів! Про подробиці спецоперації повідомляє прес-служба Генштабу ЗСУ.
     Пишаємося нашими військовослужбовцями! Ви долаєте ворога не лише силою, а й розумом, обираєте вірну стратегію й тактику. У нас професійні та креативні воїни, Україна точно переможе!
     Також сьогодні вночі була відзнята 15 серія улюбленого серіалу українців – «Чорнобаївка». Трейлер оприлюднив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович у своїй сторінці на ФБ. Насолоджуйтесь переглядом (обережно, на відео є нецензурна лексика)!
     Далі буде…

     Перебуваймо в гарному гуморі та підтримуймо єдиний моральний дух. Всім добрих новин та вдалого дня! Ми з УКРАЇНИ! ПЕРЕМОГА за нами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11