Оперативний звіт Генштабу ЗСУ

    * Підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу збито ворожий літак Су-25. Противник суттєво зменшив використання авіації у зв’язку з погодними умовами.

     * На території Донецької та Луганської областей Захисниками України за минулу добу відбито 6 атак ворога, знищено 2 одиниці автомобільної техніки та 3 артилерійські системи противника.

     * Ворог не перестає завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної інфраструктури у Харківській та Запорізькій областях. Активно веде повітряну розвідку.

     * До 26 квітня російська федерація ввела в прикордонних з нашою державою районах та на тимчасово окупованій території Криму так званий “жовтий рівень терористичної загрози”. Вказані заходи проводяться, ймовірно, з метою організації переміщення військової техніки, озброєння та особового складу на територію України.

      * Окупанти продовжують перекидання до України так званих “добровольців”. Так, за наявною інформацією, у Ленінградській області сформовано батальйон чисельністю близько 400 осіб. Складається він виключно з військовослужбовців, які мають бойовий досвід. Направили їх в Україну для посилення одного з підрозділів 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії.

      * На Сіверському напрямку не виключається утримання в прикордонних з Україною районах Курської області окремих підрозділів для проведення демонстраційних дій з метою сковування наших сил.

      * На Слобожанському напрямку продовжується часткове блокування та артилерійські обстріли міста Харків. На деяких тимчасово зайнятих територіях ворог вдається до формування підрозділів так званої “народної міліції”. Для виконання зазначених заходів здійснює відповідну роботу.

     * На Донецькому і Таврійському напрямках противник продовжує завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Веде наступ в районі металургійного комплексу “Азовсталь” та морського порту.

       * На Південнобузькому напрямку ворог намагається заволодіти окремими населеними пунктами, успіху не має.

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua

https://www.youtube.com/watch?v=BCGl8ViqdME

     Хоча амбіційні плани рашистів з приводу бліцкригу провалилися, ворог все ще марить підкоренням України. Але тут їх не чекає вільний український народ. Ми віримо в наші Збройні Сили, пишаємося відважними Захисниками, які впевнено та методично відправляють загарбників у всім відомому напрямку російського корабля. Ми тримаємось та разом наближаємо ПЕРЕМОГУ! Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11