Тижневі підсумки життя підприємства

     Тривожні сирени та хвилина мовчання. Саме так завершувався трудовий тиждень на нашому підприємстві. Традиційна ранкова нарада стартувала пізніше через спрацювання сирени. Розпочали діалог з хвилини мовчання… на честь вшанування пам’яті нашого загиблого колеги, 27-літнього працівника Служби охорони – ЧІЧІКИ Івана Євгеновича. Нагадаємо, що Захисник України, сержант, командир БТР, героїчно загинув у кровопролитних боях за Харківщину 7-го березня 2022 року. Рішенням Правління та акціонерів комбінату родині загиблого героя виплатять гідну матеріальну допомогу. Про це сповістив керівник підприємства Сергій Шуваєв

     Обороноздатність країни – на першому місці. Продовжуючи тему військових дій російського агресора проти України, Сергій Павлович подякував всім працівникам комбінату, котрі долучились до збору коштів для потреб ЗСУ. Завдяки нашому колективу було зібрано чималу суму. Голова правління акцентував на тому, що в першу чергу допомогу спрямували на нагальні потреби наших працівників, котрі зараз захищають рубежі держави. В основному закуплено елементи військового одягу та захисного спорядження, а також медичні препарати. Подібна волонтерська робота продовжується і надалі. До речі, дуже ґрунтовною допомогою у цій благодійній справі стали і профспілкові кошти, котрі замість спортивної, культурної та соціальної сфер, переформатовано на потреби воєнного часу.

Не зупиняється комбінат і в питанні укріплення територій нашої громади.

     – Всі ми бачимо, аналізуємо та розуміємо військову ситуацію. Вона, в принципі, не може бути не тривожною, бо в Україні точиться війна. Вважаю боргом кожного з нас зробити власний максимальний внесок у спільну Перемогу. Нашому колективу це вдається, і ми вже можемо пишатись злагодженою командною роботою на волонтерському, оборонному та економічному фронтах, – сказав керівник підприємства. 

     На благо економічного тилу. Головні підсумок тижня і перспектива роботи комбінату у квітні полягають в таких оптимістичних словах Сергія Шуваєва:

     – Головний акцент виробничих планів комбінату на квітень – ми працюємо. Дуже уважно з головними спеціалістами розглянули всі матеріально-технічні потреби підприємства для його стабільної працездатності. Вже зараз бачимо, що “левова доля” ресурсів, необхідних для роботи комбінату, забезпечена. Але звертаю увагу начальників на контроль за їх раціональним використанням. У нинішній складній ситуації це дуже важливо для нашої роботи сьогодні і завтра.

     Виробничий аспект. На цьому питанні детально зупинився технічний директор комбінату Віктор Бондарець. На порядку денному залишається стабілізація роботи верхніх роторних комплексів. На часі також – вивезення руди з Олександрівського та Чкаловського №2 кар’єрів. Саме на цих “постачальників” наші фабрики налаштовують свій технологічний процес. Триває будівництво дамби, ремонт крокуючих екскаваторів №128 Північного та №136 Покровського кар’єрів. Автомобілісти готують гідравлічний екскаватор для його приєднання до виробничого строю, щоб ефективно вантажити сировину. Тобто, наполегливо працюємо над виконанням квітневого плану виробництва. 

     Охорона праці. Директор з охорони праці Юрій Голов відзвітував про проведення у підрозділах протиаварійних та протипожежних тренувань. Додав і те, що на цьому тижні до наших окисних кар’єрів та двох фабрик завітали рятувальники. Фахівці Державного воєнізованого гірничорятувального загону державної служби України з надзвичайних ситуацій, котрі відповідають за безпеку на промислових підприємствах нашого району, проводили заняття з колективами. Розповідали про можливі загрози, пов’язані з військовими діями, вчили тому, як себе поводити у разі тієї чи іншої надзвичайної ситуації, надавати першу допомогу та рятувати життя. До речі, на одній з таких зустрічей побували наші журналісти, тому обов’язково поділимось з Вами цікавою та корисною інформацією.

     – Ми – українці, тому маємо належним чином готуватись до Великодня, – такими словами підсумував нараду Сергій Шуваєв. – Наступної суботи, 16-го квітня, оголошую толоку на комбінаті. Традиційно разом наведемо лад на закріплених територіях, не забудемо і про наші бомбосховища. 

     Тож, 16-го квітня всі долучаємось до командної праці заради єдиного результату – навколишньої весняної чистоти. Така традиція у наш час є дуже символічною, бо відображає не тільки благоустрій, а й очищення від “нечисті”, котра нахабно намагається загарбати нашу землю. Не віддамо! Нас, українців, не зламати! Ми віримо у Перемогу та наші Збройні Сили! З нами Бог, з нами Правда, у нас одна на всіх найзаповітніша мрія – Переможний Мир! І ми обов’язково втілимо її у життя. 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11