Добовий звіт Генштабу ЗСУ

     * На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито 7 атак ворога. Знищено 4 танки, 2 артилерійські системи, 10 одиниць броньованої та 11 – автомобільної техніки противника.

     * Противник зосередився на захопленні Маріуполя, наступі у районі Ізюма, прориві оборони Об’єднаних сил на Донецькому напрямку. На Південнобузькому напрямку ворог намагається не допустити просування українських військ.

     * За наявною інформацією, на території білорусі триває відбір так званих «добровольців». Мета – комплектування нових підрозділів приватної військової компанії. Інформація уточнюється.

     * Ворог завершує відновлення боєздатності підрозділів Центрального військового округу у районах Брянської та Курської областей.

     * Окремі підрозділи рф зі складу 6-ї, 20-ї загальновійськових армій, 1-ї танкової армії, берегових військ балтійського та північного флотів відновлюють ділянки залізниці з Куп’янська до Харкова, Ізюма та Сватового. Для цього залучили підрозділи залізничних військ 38-ї окремої залізничної бригади Західного військового округу з Ярославля.

     * Окупанти блокують Харків. Щоб завадити просуванню українських військ загарбники ставлять мінно-вибухові загородження.

    * В тимчасово зайнятому Ізюмі бойовики «ДНР» виконують функції місцевої «поліції». Незаконно перевіряють документи, обшукують людей та приміщення місцевого населення.

     * Підрозділи окупаційних військ зосередилися на взятті під контроль Попасної, Рубіжного та встановленні контролю над Маріуполем. Продовжують ведення штурмових дій на більшості напрямків.

     * Ворог не перестає завдавати авіаційних ударів та вести обстріли цивільної інфраструктури, зокрема, й із застосуванням реактивних систем залпового вогню. Таку діяльність зафіксовано в районах населених пунктів Кремінна, Сєвєродонецьк, Новотошківське, Попасна, Новозванівка, Суха Балка, Новоселівка Друга, Степне, Троїцьке, Новобахмутівка, Мар’їнка та Солодке.

     * В районах населених пунктів Рубіжне, Попасна, Нижнє, Новотошківське, Золоте та Борівське окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, успіху не мали.

      * Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ударів по місцях скупчення військ противника.

https://www.youtube.com/watch?v=z4T0zVZd19A

https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua
     Дякуємо Збройним Силам України, які просто зараз завдають нищівних ударів ворогу. Молимось за наших Захисників, віримо у ПЕРЕМОГУ! УКРАЇНА понад усе!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11