Ситуація на фронтових напрямках України

     У Чернігівській області ЗСУ звільнили населені пункти Количівка, Ягідне та Іванівка. Територія зачищається і контролюється військовими ЗСУ. Населенню завозять гуманітарну допомогу. Про це повідомило Оперативне командування «Північ».
     Рашисти ракетами атакували Одесу та Славуту на Хмельниччині. Спрацювала ППО. Також атакували Тернопіль і Харків, деталі з’ясовуються.
     Росіяни почали активний вихід з Сумської області. Як повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, відступ почався із суботи. Він зазначив, що зарано говорити про повне звільнення області, але «російські техніка, броня, артилерія вийшли». Дмитро Живицький повідомив про факти терору проти цивільного населення, а також про те, що війська РФ «обстрілювали мирних жителів, стріляли невпорядковано по лісах, будинках, танками, гранатометами, автоматами, кулеметами».
     Окупанти обстріляли житлові будинки у Слобідському районі м. Харків. Внаслідок цього пошкоджено близько десяти будинків та тролейбусне депо. Загинуло 7 людей, 34 особи поранено, серед них 3 дітей. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.
https://t.me/prokuratura_kharkiv/3266

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11