Гороскоп на тиждень із 4 по 10 квітня 2022 року

Овен. Зірки кажуть, що цього тижня Ви будете випромінювати тепло і радість, бо це і є Ваша сутність. Ваша турбота про інших принесе всім щастя. Не бійтеся відкрити серце комусь, це змусить Вас почуватися краще та комфортніше. Ваш партнер допоможе Вам прийняти важливі рішення щодо кар’єри.
 
Тілець. Цього тижня Ваші справи почнуть приходити до норми. Всі турботи, які Вас дезорієнтували, відступлять і Ви зможете спрямувати свою енергію на корисніші справи. Остерігайся в цей період брехні. Навіть якщо вона буде сказана на благо, це може зруйнувати Ваші стосунки і створить перешкоди для подальшого розвитку.
 
Близнюки. Загалом Ваші справи протягом усього тижня будут складатись найкращим чином. Період сприятливий для особистихстосунків, вони отримають новий імпульс. У другій половині тижня Ваша гординя змусить втратити щось справді важливе для Вас. А ось у фінансовій сфері можете розраховувати на непередбачений прибуток.
 
Рак. Ви зможете виправити багато своїх недавніх труднощів, насамперед, в особистому житті. Цього тижня трапиться подія, яка дозволить Вам більше шанувати себе. Уважно ставтеся до важливих подій, щоб не пропустити ті, які допоможуть Вам реалізувати свої плани. Ваше особисте життя буде процвітати, цього тижня Ви можете зустріти людину своєї мрії.
 
Лев. Невідомо, як у Вас це виходить, але Ви виплутаєтеся з різних обставин дуже елегантно. Цього тижня Вам треба бути обережними в інвестиційних проектах. Ваша подяка та доброта відчинять будь-які двері і Ви зможете використати можливості, які Вам подарує доля.
 
Діва. На цьому тижні Ви збережете твердість своїх рішень, і Ваші думки більше не вагатимуться. Існує ймовірність фінансових надходжень цього тижня. Це принесе Вам спокій, про який давно мріялося. Проблеми, якщо і з’являться, то стосуватимуться побутових питань.
 
Терези. Цього тижня Ваші домашні справи вирішаться найкращим чином. З іншого боку, цей період сприятиме гарній робочій атмосфері. Ваші досвід та розуміння будуть посилені, що дозволить вразити ціль раніше наміченого часу. У середині тижня кілька Ваших таємниць можуть розсекретити, так що будьте напоготові.
 
Скорпіон. Через Ваші здібності навколо Вас сформується особлива сила. Інтерес і нові переконання, які нещодавно захопили Ваші думки, стануть головною рушійною силою. Цього тижня Місяць вплине на Ваш зодіак, викликаючи невелике роздратування у другій половині тижня. У цей період на позначаться наслідки Ваших надмірних витрат.
 
Стрілець. Ваша чесна поведінка з новими компаньйонами принесе популярність та захоплення. Ви повною мірою відчуєте відновлення сил і будете готові повернутися до своїх старих добрих звичок після того, як ухвалите виважені рішення. Деякі образи все ще таяться у схованках Вашого розуму і не дають рухатися далі.
 
Козеріг. Цього тижня Ви отримаєте те, що давно очікувалося, і знайдете відповіді на духовні дилеми. У другій половині тижня будете почуватись трохи заплутано і відірвано від життя. Вам доведеться виконувати завдання швидко, і Ваша надмірна прискіпливість до себе може посилити роздратування.
 
Водолій. Ваша підтримка та керівництво допоможуть людям стати кращими. Той, кому Ви дуже довіряєте, маніпулюватиме Вами. Уникайте впливу цього тижня, і Ви ухвалите найкраще можливе рішення. Ваш партнер трохи відсторониться від Вас через надмірну завантаженість, і це вплине на Ваші стосунки.
 
Риби. Цей тиждень пройде для Вас під знаком завзяття та цікавості. Ваше новаторське мислення спонукає до подальших досліджень, дозволяючи знайти нові рішення старих труднощів. Тиждень сприятливий для ризику, але якщо він прорахований з холодним розумом. Постарайся уникати конфліктів з коханими та близькими людьми.
Всім плідного та мирного трудового тижня!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11