Реакція світу на рашистські звірства в Україні

     Розвідка Міністерства оборони Великої Британії називає Маріуполь ключовою метою російського вторгнення. Його захоплення має забезпечити сухопутний коридор із росії на окуповану територію Криму. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері. Маріуполь перебуває в облозі з 1 березня. У місті немає води, світла, тепла та зв’язку, більша частина інфраструктури зруйнована підступними російськими авіаударами. Багато хто не може знайти своїх рідних, що залишилися в місті після повномасштабного вторгнення росії та блокади окупантами. Загиблих, яких нема кому Комунальні служби ховають загиблих у братських могилах.

     Польща ініціювала створення спеціальної міжнародної комісії з розслідування подій у Бучі.

     — Злочин геноциду має бути покараний, його потрібно належним чином описати, задокументувати та судити. Ми пропонуємо створити міжнародну комісію для розслідування цього злочину, – заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

https://twitter.com/PremierRP/status/1510883500651651073

     5-го квітня відбудеться засідання Ради Безпеки ООН стосовно обговорення масових убивств цивільного населення в передмістях Києва російськими військами. Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства цивільних росіянами. Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ – зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох – зв’язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю. За даними генпрокурора Ірини Венедіктової, станом на вечір 3 квітня з визволеної території Київщини вивезено 410 тіл убитих загарбниками мирних жителів.

https://www.rbc.ua/ukr/news/zelenskiy-anonsiroval-zasedanie-sovbeza-oon-1649011068.html

     Кадри тотального зла небачених масштабів XXI століття, скоєного росіянами на території мирної України, приголомшили весь світ. Всі цивілізовані країни надають нашій державі величезну всебічну підтримку для боротьби із підступним, безжальним і аморальним ворогом. Звірячі злочини рашистської орди, від яких кров холоне в жилах, мають бути покарані. Вони ще більше розпалюють жагу українців очистити країну від нечисті. Кожен звільнений населений пункт, кожне відбите місто, кожна збита ворожа ракета або знищена військова техніка та жива сила окупанта – це все маленькі перемоги, які вселяють в нас надію і наближають нашу спільну беззаперечну велику ПЕРЕМОГУ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11