Світова спільнота разом з Україною

     * Міністерство фінансів США запровадило нові санкції проти 21 підприємства та 13 фізичних осіб, причетних до обходу Кремлем дії американських санкцій. До санкційних списків також внесено організації рф, які займаються кіберопераціями.

     * ЄС готує п’ятий пакет санкції проти Росії.

     * Австралія після виступу президента України Володимира Зеленського у парламенті відмовляється від російських нафти і газу.

     – З 25 квітня набуде чинності заборона на імпорт нафти та інших енергоносіїв із Росії. Також уряд Австралії вирішив ввести мито 35% на всі товари, повідомив голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

     Австралія також оголосила про надання додатково 25 мільйонів австралійських доларів для зміцнення обороноздатності України.

     * Найбільший у світі лізингодавець повітряних суден «AerCap» подав страхову претензію на 3,5 мільярди доларів, щоб покрити втрату понад 100 своїх літаків, які росія відмовляється повертати

     * З Великої Британії до України вирушив 13-й вантаж з апаратами штучної вентиляції легенів та іншими медичними засобами. Загалом країна вже передала 5,29 мільйона одиниць медичних засобів та обладнання.

     Правда та справедливість – за Україною, а нахабний ворог має отримати заслужений вердикт!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11