Відсіч ворогу, початок посівної та закладення фундаменту для розбудови НОВОЇ ДЕРЖАВИ

     * У 20 областях України вже розпочалася посівна. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Він зауважив, що держава має обережний оптимізм щодо площі посівів ярих культур. За оперативними даними, посівну можна буде провести на 6 млн гектарів земель. Це 80% від тієї площі, яка була засіяна минулого року.

     * Держава закуповує 10 млн продуктових наборів для українців, які знаходяться у прифронтових містах, аби потім безкоштовно роздавати їх людям. Нині на 100% закупили крупи, макаронні вироби, олію, молоко, цукор. Також продовжуються закупівлі консервів, зерна, хлібобулочних виробів, чаю, кави та іншого продовольства. «Укрзалізниця» та «Укрпошта» разом з ВЦА вже доставляють і роздають всі ці набори людям.

     * Завдяки державному замовленню на соціальні продукти харчова промисловість розгортатиме нові потужності та найматиме нових працівників. Йдеться про 300 таких підприємств.    

     * Держава поверне нашим людям усе, що зруйнували окупанти за допомогою державного сервісу «Дія». Про це заявив у своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський. За кілька днів подано понад 25 тисяч заяв. Кількість мешканців у цих будинках і квартирах, які були зруйновані, складає 63 тисяч 471 особу.

     * СБУ ліквідувала нову агентурну мережу і знешкодила банду, яка нападала на підрозділи Тероборони. Також викрито керовану рф ботоферму у Харкові, що працювала виключно по українським військовим і співробітникам. Техніку вилучено, з усіма причетними працює СБУ.

     * В Держагентстві України з управління зоною відчуження повідомили, що наразі сторонніх людей на майданчику Чорнобильської АЕС немає. 

     Викриваємо зрадників та рухаємось уперед! Тільки разом і тільки до ПЕРЕМОГИ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11