“Працюємо, з упевненістю та оптимізмом дивимось у МАЙБУТНЄ…”

     Такі слова Голови правління нашого комбінату Сергія Шуваєва стали підсумком чергового робочого тижня в умовах воєнного стану. Керівник підприємства подякував всьому трудовому колективу, профспілковому комітету, зокрема, керівникам функціональних напрямів, усіх структурних підрозділів, служб та відділів за високий виробничий результат, досягнутий у березні.
     – Я дякую всім працівникам комбінату, кожному керівнику, за те, що ви у таких надскладних умовах знайшли у собі сили не опустити руки, не піддались паніці, зуміли зібратись і виконати виробничі задачі та величезну кількість завдань зі створення міцної територіальної оборони нашого населеного пункту. Значний вклад у ці важливі досягнення вніс і наш профспілковий комітет, за що йому окреме спасибі. Високі результати березня сьогодні дають ґрунтовну надію вірити і в наш подальший упевнений успіх, – підкреслив Сергій Павлович.
     Голова правління продовжив своє звернення з констатації того, що працювати наразі дуже важко, адже зруйновано багато логістичних напрямків постачання для забезпечення виробничих потреб. Але попри всі негаразди, спричинені війною, наші служби докладають можливих зусиль, аби комбінат в умовах жорсткої економії всіх ресурсів та коштів, працював і був забезпечений всім необхідним.
     – Наш колектив демонструє високий клас, надзвичайну стійкість, глибокі знання, високопрофесійні вміння працювати, організовуватись і йти вперед. Всім за виконання плану велика подяка. І так тримати, – підсумував Сергій Шуваєв.
     Разом з нами, тяжко, відчайдушно, завзято працюють і Збройні Сили України. Завдяки їхньому героїзму маємо оптимістичні звістки зі Східного та Західного напрямків від нашого населеного пункту. Ці маленькі перемоги надихають кожного з нас. Будемо вірити у те, що така тенденція збережеться в подальшому, і війна скоро закінчиться. Адміністрація, трудовий колектив і профспілковий комітет нашого підприємства докладають до цього неймовірних зусиль.
     Комбінат плідно співпрацює з місцевою та районною владою задля подальшого укріплення територій. Разом забезпечуємо наших Захисників необхідною амуніцією та засобами оборони. І в цьому є внесок кожного з нас. Намагаємось бути корисним та надійним тилом, надзвичайно вболіваємо за кожного, хто наближає Перемогу України, нашу спільну Перемогу!
     Працюємо, з упевненістю та оптимізмом дивимось у майбутнє! Разом ми – сила, разом – ПЕРЕМОЖЕМО!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11