2 квітня, Дніпропетровщина: ракетні та провокативні удари, а також ґрунтовна підготовка до будь-якого розвитку подій

Неспокійна ніч та вдала робота ПВО. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко зазначив, що сьогодні вночі рашисти здійснили низку ракетних ударів:

– У Дніпрі ракети влучили в інфраструктурний об'єкт. Як наслідок – двоє поранених та серйозні руйнування. У Кривому Розі – «приліт» на автозаправку. На щастя, без постраждалих. 

За словами посадовця, добре спрацювали наші системи протиповітряної оборони, які збили над Дніпропетровщиною 4 ракети і 1 безпілотник.

Область ґрунтовно підготувалась до будь-якої ситуації. Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан дав інтерв’ю, в ході якого повідомив, що область гарно підготувалась до будь-яких можливих варіантів розвитку військових подій. Так, на випадок проведення хімічних атак було придбано велику кількість антидотів, а саме атропіну. Окрім цього, продовжується робота з формування стратегічних запасів пального.

Посадовець також зазначив, що лікарні забезпечені всім необхідним, налагоджене постачання медпрепаратів до аптек.

Було також сказано про те, що завдяки військовій адміністрації та її голові Валентину Резніченку, волонтерам і спонсорам, нині українським військовим частинам і теробороні було передано понад 220 маневрових автомобілів:

– Ці машини придбані за особистої фінансової допомоги посадовців військової адміністрації, а також волонтерів. Таким чином, ми робимо нашу українську армію більш мобільною, – підкреслив Геннадій Корбан.

 

Ситуація у районі – під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко відзвітував про те, що у районі все відносно спокійно, аграрії проводять весняно-польові роботи:

– Техніка та ворожа сила окупантів в межах нашого району відсутня. Дякую нашим Захисникам та бажаю їм тільки Перемоги!

Не нехтуємо сигналами тривоги. Міський голова Покрова Олександр Шаповал зазначив, що ситуація у місті контрольована, працюють всі служби. Він попрохав покровчан зберігати спокій та у випадку тривоги йти до укриття.

Була обстріляна територія Криворізького району. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул повідомив про те, що цієї ночі орки обстріляли  територію Криворізького району, використовуючи системи залпового вогню. Дякувати Богу, обійшлося без жертв.

Посадовець зазначив, що для відновлення економіки та роботи підприємств відбувається відпрацювання нових маршрутів та логістики доставки продукції, сировини, енергоносіїв.

Адже працюючі підприємства – це економічна стабільність містян, а також надходження податків до бюджету, які допомагають нам здобувати Перемогу.

 

Провокації зі сторони ворога в Апостолівському районі. Голова міста Апостолове Андрій Оса надав інформацію про те, що ворог, розуміючи свою безпорадність у наземних боях, продовжує наносити провокативні удари. Цього разу ворожий снаряд влучив у територію одного з сіл громади. На щастя, постраждалих та руйнувань немає. Вибуховою хвилею розбито вікна будівлі одного з комунальних закладів.

За словами посадовця, ситуація в цілому контролюється Збройними Силами України, ворога на території громади немає:

– Переможемо! На нашій землі не буде жодного окупанта!

У Зеленодольську працюють на максимальний результат. Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий зазначив, що минула доба була складною. Попри це керівництво міста

докладає всіх зусиль для Перемоги. Було сказано про те, що вчора жителі громади, всупереч війні, гуртом наводили лад на прибудинкових територіях, доводили, що тільки в

єдності справжня сила українців.

Допомагаємо один одному, гуртуємось заради нашої Перемоги! І навіть не сумніваємось, що Все обов’язково буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11