ГЕНШТАБ ЗСУ ІНФОРМУЄ

     * Підрозділами об’єднаних сил на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбито 7 ворожих атак. Наші воїни знищили 3 танки, 2 бронетранспортери, 2 одиниці автомобільної техніки та 2 артилерійські системи. Також збито БПЛА типу “Орлан-10”. АЛЕ…

     * Обстановка на Луганщині загострюється, російські війська привозять багато техніки, також в область заїхали чеченські бойовики.

     * Визволено 11 населених пунктів Херсонщини, які тепер повністю перебувають під контролем Збройних Сил України.

     Зусиллями наших захисників 60-ї окремої піхотної бригади, що перебуває в угруповання військ «Південь» було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове.

     Дякуючи нашим захисникам, місцеве населення на сьогоднішній день нарешті має можливість отримувати гуманітарну допомогу (медикаменти, продукти харчування).

     * На Чернігівщині українські військові знищили колону бронетехніки російських окупантів та заблокували ворогам можливість руху через водойму.

     * РФ продовжує частково відводити угрупування російських окупаційних військ з півночі Київської області, в бік державного кордону з республікою Білорусь. Зокрема, від окупанта звільнена Чорнобильська зона.

     * З півночі Київскої області росіяни вивозять вантажівки, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі майно, що були викрадені у населення та інше награбоване майно.

     * На тимчасово окупованихтериторіях ворог продовжує свої протиправні дії, обмежуючи рух цивільного населення, використовує будинки та квартири місцевих жителів для розміщення особового складу, утримуючи в заручниках місцевих мешканців та активістів.

     * В окремих районах, тимчасово зайнятих ворогом, окупанти намагаються змусити підприємців до переходу на розрахунок за товари та послуги у російських рублях.

     ДЯКУЄМО НАШИМ ЗСУ! ВІРИМО: ВСЕ ОБОВ’ЯЗКОВО БУДЕ УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11