Подяка колективу за гідну роботу у березні та незламний командний дух

     Березнева програма виконана, націлюємось на квітень. Останній трудовий день березня технічний директор комбінату Віктор Бондарець розпочав з подяки всьому трудовому колективу за плідну, відповідальну і результативну роботу:

      – Вже зараз, з оперативного обліку виробничих показників видно, що колектив комбінату впорався з березневим планом. Ми з Вами зуміли виконати свої завдання навіть у такий складний час. Я дякую кожному колективу за продуктивну роботу.

     Сьогодні про закінчення виробничих програм першого весняного місяця відзвітували начальники Олександрівської збагачувальної фабрики та Північного кар’єру. Їх обладнання зупинено на ревізію перед квітневим стартом. Інші гірничо-розкривні машини та Чкаловська збагачувальна фабрика закінчують свої технологічні завдання і теж готуються до короткострокових відновлювальних робіт.

     Незважаючи на виробничий успіх у березні, Віктор Іванович зосередив увагу учасників наради на ще більш серйозні квітневі завдання:

     – На квітень у нас з Вами ще більш серйозні завдання. Для комбінату збільшуються не тільки виробничі, а й ремонтні об’єми. Зараз головний інженер разом з усіма своїми службами розглядає цей перелік та розставляє пріоритетні завдання. Вже сьогодні можу сказати, що першочергові задачі – це стабільна та ефективна робота верхніх роторних комплексів, котрі відкривають фронт для нижніх горизонтів. Крім цього, ми продовжуємо капітальний ремонт крокуючого екскаватора (ЕК) №136 Покровського кар’єру. У другій декаді квітня плануємо зупинити на відновлювальні роботи й ЕК №175 Північного кар’єру. Наприкінці квітня-початку травня думаємо зупинити на ремонт нижній р/к №2 Чкаловського кар’єру №2. Додатково введемо у виробничій стрій ЕК №№ 125 та 129, які будуть допомагати Північному кар’єру планувати відвали до першого відвального конвеєру. Ось так зараз виглядає стислий перелік перспективних завдань нашого підприємства на наступний місяць. І ще раз хочу повторитись: у цей нелегкий військовий час задача для нас – максимально працювати, кожен на своєму робочому місці. А ми довели, що добре вміємо гуртуватись і налаштовуватись на результативну працю.

     Спасибі за командну роботу задля підтримки армії. На таких словах подяки зосередив увагу директор з управління персоналом комбінату Олег Черьомушкін. Олег Вікторович нагадав, наскільки важлива наразі єдність колективу підприємства, подякував всім хто долучається до збору коштів з метою придбання амуніції для наших військовослужбовців. Багато керівників та колективів виходять з власними ініціативами щодо варіантів додаткового поповнення фонду ЗСУ, відмовляючись від власних матеріальних благ. Це дуже гідні вчинки, котрими особисто я пишаюсь.

     Віктор Бондарець додав до сказаного і свою репліку:

      – Ми ж розуміємо, як зараз важко нашій країні і тим людям, котрі пережили Харків. Суми, Маріуполь, Чернігів. І повинні дякувати за те, що маємо можливість працювати і допомагати зберігати життя нашим колегам, які захищають Україну від ворога, стоять на захисті державних кордонів та суверенітету. Процедура зі збору коштів триватиме і надалі. Кошти будуть витрачені на придбання одягу і засобів захисту солдатам. На що конкретно, ми обов’язково повідомимо.

     75 працівників комбінату стали донорами для поранених захисників і цивільних, постраждалих від військових дій. Саме така кількість добровольців протягом двох днів здавала кров, у якій наразі є потреба для спасіння життя поранених. Загальний об’єм забірного біокомпоненту перевищив 33 літри. Заступник генерального директора станції переливання крові висловив щиру подяку керівництву та працівникам комбінату, котрі першими відгукнулись на прохання стосовно донорства.

     Працюємо, здобуваємо, допомагаємо і пишаємось своїми гідними вчинками! Так тримати і надалі! Разом ми – єдина могутня сила!!! Разом ПЕРЕБОРЕМО та ПЕРЕМОЖЕМО!
     Дякуємо Людмилі Колісник за надані фото.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11