Що українцям зірки пророкують? Гороскоп на 28 березня — 3 квітня 2022 року

     Овен. Сприятливий тиждень, Ви сповнені сил, енергії, здоров’я. Настрій покращується, більшість питань вирішується потрібним чином, з користю для Вас. Сонце увійшло у Ваш знак 20 березня і від цього моменту Ваше життя змінюється на краще, незважаючи на зовнішню напружену атмосферу. Виявляйте лідерські якості, просувайте свої інтереси, демонструйте себе – Вам багато чого потрібно зробити протягом цього тижня, щоб закласти фундамент добробуту на рік.
     Тілець. Будь-який прояв позитивних емоцій буде взаємним – Вам раді, Вас хочуть бачити. Гармонійний душевний стан у Вас викличуть люди та ситуації, з якими Ви зустрінетесь у повсякденному житті. Обставини складаються сприятливо для вирішення фінансових питань, пошуку нової роботи. Переговори пройдуть легко, спільні справи будуть успішними. Активна соціальна позиція допоможе залучити однодумців до роботи над творчими проектами.
     Близнюки. Період фізичної активності, досягнення певних цілей. Обставини породжують у Вас дух суперництва, тому багато що вдається. Усвідомлені, активні особи зможуть справити на оточення бажане враження. Тиждень сприятливий для прийняття відповідальних рішень, кардинальних змін – від роботи до переїзду до іншої країни. 1 квітня планети забезпечать відповідні умови для того, щоб відкрити новий розділ Вашого життя.
     Рак. Демонстрація своїх талантів та здібностей, набутих навичок буде успішною. Вашим знаком керує Місяць, тому Молодик в Овні допоможе зробити те, на що довго не наважувалися. Намагайтеся 1 квітня скласти план дій, заявіть про себе, скажіть про свої потреби – знайдуться партнери, які допоможуть Вам зробити правильний старт. Більшість завдань, побутових проблем та повсякденних клопотів вирішаться у другій половині тижня.
     Лев. Ваші дії часто стають імпульсивними та не завжди продуманими. Життя змушує перебувати у центрі подій, вирішувати питання самостійно, тримати під контролем усі важливі справи. Часу на романтику, сімейні відносини майже немає, оскільки доводиться займатися громадською діяльністю, розвитком бізнесу, а також допомагати нужденним. У цей час Ви отримуєте задоволення від фізичної роботи, у Вас прокидається дух суперництва. Зусилля не минуть даремно – Ваше життя рішуче зміниться на краще.
     Діва. У цей період на перший план виходитимуть повсякденні справи та обов’язки, пов’язані з Вашою роботою, колегами чи партнерами. Ймовірно, Ви опинитеся найбільш підходящим фахівцем у своїй професійній галузі, і Вам доведеться зайнятися організацією колективної діяльності, плануванням загалом. Ви можете отримати хороші новини, пов’язані з новою роботою, кар’єрою. Зростає Ваша популярність, Ви отримуєте визнання і, можливо, покращиться Ваше матеріальне становище.
     Терези. Вашу увагу можуть привернути різноманітні творчі проекти, неординарні ідеї. У ці дні спільні зусилля з партнерами чи союзниками полегшать Вашу роботу, навіть якщо її важко буде назвати приємною. Спрямованість до заповітної мети, азарт, Ваші сміливі бажання дивують людей навколо, мають чіткий напрямок, можливість досягти прориву в якійсь галузі діяльності. Рівновага, любов і гармонія зберігаються лише в русі, у процесі фізичної активності, громадській роботі.
     Скорпіон. Спалах пристрастей та загострення бажань, активність у відносинах із протилежною статтю додають до повсякденності яскраві події. Енергія може бути спрямована на матеріальний світ, на підвищення свого добробуту – результатом будете задоволені, хоча не варто очікувати цього швидко, варто трохи почекати. Везіння супроводжує у фінансових питаннях, професійних справах, гострота багатьох ситуацій знімається. З’являється можливість отримати особисту вигоду, придбати щось цінне й фундаментальне.
     Стрілець. Будь-яка інформація, яку Ви отримаєте протягом тижня, у майбутньому буде корисною, допоможе вирішити матеріальні проблеми. Дуже продуктивний час, особливо у питаннях довгострокового планування. Гроші, матеріальні блага – найактуальніші теми найближчого періоду. В особистих відносинах настає затишшя – компромісні рішення знайдено. Гарний час для досягнення порозуміння з дітьми та близькими родичами. Період глибоких перетворень, з’являється можливість створити основу майбутніх успіхів.
     Козоріг. Спілкуванню бракуватиме гумору та безтурботності, і навіть найшвидкоплинніші зустрічі будуть серйозними, можливо, корисними в довгостроковій перспективі. Соціальні контакти, суспільні відносини – важливі, але безрадісні. Якщо в цей період можливі приємні моменти, вони можуть бути пов’язані з новими обов’язками. Все це загалом виглядає трохи похмурим, але шукайте позитивні обставини. Наприклад, давні особисті взаємини можуть перерости в офіційний союз або нарешті буде досягнута стабільність.
     Водолій. Час романтики, флірту, деякої легковажності. Відчуття свободи, довіра у відносинах з коханою людиною сприяють набуттю внутрішнього балансу. Гарний час для самопізнання, аналізу своїх почуттів, стосунків із родичами, партнерами, колегами. Вас можуть приваблювати ті, хто старший і досвідченіший за Вас, оскільки виникає сильне бажання здобути нові знання, досліджувати серйозні теми. Можуть скластися обставини, що вимагають від Вас виняткової рішучості, суворості, послідовності.
     Риби. Навколишні люди цінують Вашу унікальність, фізичну привабливість та різні грані Вашої особистості. У Вас з’являється шанс обернути не дуже зручну ситуацію на свою користь. За допомогою ефектних жестів, своєї психічної сили та хитрощів Ви легко можете справити враження на потрібних Вам людей. У цей період можна і необхідно краще зрозуміти себе та вивчити методи самовдосконалення.
     Всім мирного та продуктивного робочого тижня!
     ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11