Ситуація на Дніпропетровщині залишається контрольованою! Дякуємо всім нашим Захисникам!

      Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко відзвітував про те, що на ранок ситуація під повним контролем Збройних Сил України, Нацгвардії, поліції та Тероборони:

      – Ворожих військ на Дніпропетровщині немає.

      Посадовець поінформував, що в області на сьогодні працюють практично всі великі підприємства і понад 80% малого та середнього бізнесу. Він закликав всіх виходити на роботу та своєю працею підтримувати економіку України.

      Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук поінформував, що на території нашої області окупантів немає:

      – На підступах до кордонів Дніпропетровщини зараз тихо, регіон захищений з усіх боків. За це всі мешканці області висловлюють величезну Подяку нашим Захисникам – Збройним Силам України, Нацгвардії та Теробороні.

     Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ворожої техніки та живої сили рашистів на території району немає. Посадовець повідомив сумну звістку: мужньо захищаючи Батьківщину, загинув молодий хлопець з Нікополя – Артур Левахін – спортсмен, гідний хлопець з принциповими поглядами на життя. Вічна пам’ять ГЕРОЮ…

      Але попри втрати, біль та сум, Євген Євтушенко закликав в жодному разі не опускати руки, а згуртовуватись заради нашої спільної мети – наближення Перемоги:

      – Я впевнений, що зараз ми працюємо задля майбутнього України. Все буде добре. Ми обов’язково Переможемо!

      Міський голова Покрова Олександр Шаповал зазначив, що у місті розпочався новий робочий тиждень: всі служби працюють, покровчани у повному обсязі отримують комунальні послуги. Очільник міста подякував мешканцям за витримку. Вкотре закликав не нехтувати своєю безпекою, і у разі спрацювання сирен тривоги одразу ж прямувати в укриття.

      Мер Нікополя Олександр Саюк написав про те, що ситуація у місті контрольована. А містянам, котрі чули підозрілі звуки, він пояснив, що їхньому життю нічого не загрожує. Таким чином наші військові відпрацьовують свою майстерність.

      Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул запевнив, що ситуація у районі контрольована – ворог зупинений завдяки невтомній праці Збройних Сил України, а його намагання просунутися вперед не дали жодних результатів:

      – Майже 2 тижні рашисти стримуються на дальніх підступах з південної сторони Кривого Рогу – на кордоні Дніпропетровської та Херсонської областей. Наприкінці минулого тижня завдяки героїзму наших ЗСУ, Нацгвардії та Теробороні від ворога були звільнені деякі села нашого району. Також хочу сказати про те, що ми здобули багато техніки окупанта, і тепер вона працює на нашу з вами Перемогу.

      Посадовець відзначив, що цілодобово проводиться робота на всіх напрямках: побудовані сотні укріплень, вириті десятки кілометрів траншей та протитанкових рвів, зварені більше 10 тисяч протитанкових «їжаків». Всі сили направлені на те, щоб “гостинно” зустріти ворога.

      Олександр Вілкул відзвітував про те, що вся інфраструктура Кривого Рогу працює в штатному режимі, не зупиняють виробництво великі підприємства, малий та середній бізнес повертається до роботи.

      – Сотні тисяч наших сердець б’ється в унісон, думки і дії ллються в одному напрямку. Тому я впевнений, що ми вистоїмо та обов’язково Переможемо!

      Голова міста Апостолове Андрій Оса повідомив про те, що ворога на території району немає. Гучні звуки, які чують мешканці – це ніщо інше, як робота Збройних Сил України. Посадовець зазначив, що штаб міської ради спільно з волонтерами громади щодня працює, маючи спільну мету – забезпечити всім необхідним наших Захисників.

      Начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко поінформував про те, що ніч у районі пройшла не зовсім спокійно:

      – Рашисти стріляли з «Градів», спалили посадку та очерет. На щастя, постраждалих немає. Надзвичайних ситуацій у громадах не відбувається. Все під контролем. Наразі окупантів на території області та району – немає.

      Віримо у краще, допомагаємо Захисникам та всіма силами наближаємо нашу Перемогу! Слава Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11