Оперативна ситуація на Дніпропетровщині на 27 березня

     Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко акцентував, що наразі в області ситуація – повністю контрольована.
     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук доповів про те, що вчорашній день видався зовсім неспокійним з-за частих повітряних тривог через загрози ракетного обстрілу. На щастя, Дніпропетровщина не постраждала. Окрім того, посадовець зазначив, що в області немає жодного окупанта:
     – На варті нашого спокою стоять Збройні Сили України, Національна гвардія та Територіальна оборона. Вони у нас – найкращі!
     Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко написав, що у районі функціонує вся критична інфраструктура. Також було зазначено, що завдяки сприянню Обласної військової адміністрації Нікопольщина отримала ще 20 тонн продуктів харчування, котрі будуть розподілені між захисниками та використані для формування продовольчого резерву.
     Євген Євтушенко розповів, що наші Захисники провели тренінг щодо поводження зі зброєю та надання першої медичної допомоги для населення одного з міст.
     Міський голова Покрова Олександр Шаповал подякував нашому гірничо-збагачувальному комбінату за безперебійну роботу та підтримку, котру отримує місто у цей складний для країни час.
     Також очільник міста написав, що на Дніпропетровщині ворогів немає, завдяки цьому Покров живе звичайним життям.
     Мер Нікополя Олександр Саюк акцентував, що ситуація у місті – контрольована. Він закликав мешканців міста та району телефонувати до нацполіції та кол-центру міської ради у випадку виявлення осіб, котрі палять сухостій чи очерет.
     Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул написав про те, що наразі військові продовжують стримувати ворога на дальньому периметрі в районі кордону Дніпропетровської та Херсонської областей.
     Він зазначив, що наші Збройні Сили звільнили від рашистів декілька сіл Херсонщини, що не може не радувати.
     Голова міста Апостолове Андрій Оса написав, що у громаді все спокійно та під контролем, на підступах – також.
      Вчорашні вибухи, які чули мешканці громади – результат відпрацювання позицій ворога нашими Збройними Силами України. На території області окупантів немає.
     Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий від імені всіх мешканців подякував Софіївській громаді за допомогу продуктами харчування, котрі передав особисто голова Петро Сегедій та підтримав добрим словом.
     Віримо, все буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11