Оперативна ситуація на Дніпропетровщині на 26 березня

     Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко відзначив, що ситуація в області – контрольована. Військові міцно тримають кордони Дніпропетровщини, не даючи ніякої можливості ворогу зайти до області:
     – Ми знаходимось під захистом Збройних Сил України! За наше спокійне життя ми дякуємо нашим Захисникам!
     Очільник області додав, що за весь час ведення воєнних дій Дніпропетровщина встигла грамотно підготуватися і не зупиняється на досягнутому. Він подякував усім, хто допомагає захистити нашу Батьківщину від рашистів.
     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук акцентував на тому, що в області продовжує працювати інфраструктура, вимушені переселенці отримують належну допомогу, а влада тримає на постійному контролі питання щодо запасів продовольства та медичних препаратів.
     За словами посадовця, Збройні Сили України, Національна гвардія та сили Територіальної оборони цілодобово працюють, забезпечуючи нашу безпеку.
     Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко поінформував про те, що на території нашого району живої сили та техніки окупантів немає, вся критична інфраструктура працює у штатному режимі, дороги – проїзні.
     Також було сказано про те, що аграрії розпочали посівну кампанію, бізнес повертається до звичайного життя.
     Євген Євтушенко подякував Збройним Силам України, батальонам ТрО та всім, хто охороняє наш спокій:
     – Все буде Україна! Ми переможемо!
     Міський голова Покрова Олександр Шаповал зазначив, що ситуація у місті контрольована. Всі служби працюють у штатному режимі, покровчани отримують всі комунальні послуги, магазини та аптеки – працюють у звичному режимі.
     Мер Нікополя Олександр Саюк відзвітував про те, що напередодні була проведена сесія міської ради, в ході якої депутатським корпусом була прийнята низка рішень, спрямованих на забезпечення життєдіяльності міста, а також для забезпечення військових та бійців Тероборони всім необхідним. Окремим питанням стало присвоєння звання Почесний громадянин міста (посмертно) Героям, котрі загинули, захищаючи незалежність нашої України.
     Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул відзначив, що обстановка у Криворізькому районі – під повним контролем ЗСУ, бійців Нацгвардії та Тероборони.
     Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий розповів, що громада отримала майже 10 тонн гуманітарної допомоги від Фонду Рината Ахметова:
     – Разом з такими партнерами нас не здолати, адже ми не на словах знаємо, якою має бути країна — згуртованою і єдиною!
     Продовжуємо наполегливо працювати та робити свій вклад у нашу спільну Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11