Головне гасло дня: “Щоб обладнання працювало безперебійно, під мирним небом”

     Саме такий тиловий позивний сьогоднішнього дня упевнено прозвучав з вуст керівництва підприємства. Тож, забуваємо про вранішні сирени (Але залишаємось уважними і пильними. Не нехтуйте сигналами тривоги!) і виходимо на стежку активної праці заради наближення нашого спільного миру на рідній землі. Максимально використовуємо час і погоду, сприятливу для виконання виробничих планів.
     Всі гірничо-транспортні машини в активній роботі. Дуже великі сподівання на їхню продуктивність, бо фабрики чекають на сировину. А працювати нашим збагачувачам доведеться ще інтенсивніше, адже головний споживач готової продукції комбінату – Нікопольський феросплавний завод – розширює свої потужності. Відповідно, збільшуються і наші виробничі плани. Колективи та обладнання фабрик у повній «бойовій» готовності до трудових ПЕРЕМОГ! Нам же не звикати, правда?! Команда комбінату готова долати будь-які виробничі випробування, бо сьогодні мотивація для цього, як ніколи, висока – це наше мирне завтра!
     Повертаючись до конкретики в роботі, особлива увага прикута до проведення капітального ремонту крокуючого екскаватора №136 Покровського кар’єру. Основні завдання для працівників підрозділу та ремонтних служб – своєчасно виконувати намічені відновлювальні роботи і не відхилятись від графіка.
     Відрегульовано і маршрути пасажирських перевезень працівників на робочі місця та назад.
     Служба охорони праці застерігає всіх дотримуватись правил безпеки на робочих місцях. Не забути і наповнити протипожежні ємності технічною водою тим підрозділам, котрі досі цього не зробили.
     Великі сподівання на оперативну і злагоджену працю Відділу кадрів та навчання. Кадровики мають максимально комплектувати вакантні посади за спрощеною процедурою, аби забезпечити дієздатність підприємства. Побажаємо їм успіху у цій важливій справі.
     Крім трудових завдань, направлених на зміцнення економіки, допомагає комбінат покращувати й обороноздатність нашого регіону. Підприємство постійно тісно взаємодіє з місцевою владою та завжди на зв’язку з нашими захисниками. Разом оперативно реагуємо на потреби і максимально швидко намагаємось їх задовольнити. На часі – допомога амуніцією, теплим одягом та іншим спорядженням – всім, що підсилить оборону нашої території.
     P.S. від голови Нікопольської раонної військової адміністрації Євгена Євтушенка:
     – Основне завдання сьогодні – не провалити економіку та провести посівну. Аграрії, підприємці, підприємства, великий бізнес, волонтери та суспільство в цілому мають зробити велику справу – тримати тил, поки ЗСУ, ТрО та добробати «роблять фарш» з другої армії світу!
     Ми пережили навалу перших тижнів і маємо всі шанси перемогти! Не дозволяйте орді ламати Вас психологічно!
     РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! Тільки так і тільки з рішучим настроєм! Не втомлюємось щиро дякувати нашим Захисникам! Спасибі Вам за ще один мирний день! Наші серця б’ються в унісон з Вашими! Ми знаємо, що завдяки Вам Україна під надійним захистом! Упевнені, що кожен з Вас відчуває нашу неймовірну підтримку і віру у світлий та безхмарний день! Дякую і всьому нашому колективу та його очільникам, МИ – НЕЙМОВІРНА СИЛА! Так тримати і надалі!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11