Доброго дня, ми з України. Комбінат ПРАЦЮЄ. Разом ми – СИЛА!

     Дуже рада вітати Вас, мої дорогі колеги та всі-всі друзі, котрі читають наші дописи. Новий трудовий тиждень із яскравим сонечком та потеплінням розпочато. Це – дуже гарний знак. Нехай кожен промінь ясного сонця донесе щиру віру і любов до наших Захисників. Ви – наші мужні воїни, Ви – наша надія, а ми – Ваш тил. І теж не підведемо!
     Комбінат працює у звичному ритмі. Ну як, у звичному? Звичному в умовах військового часу. Сьогодні технічний директор підприємства Віктор Бондарець проаналізував оперативну виробничу ситуацію.
За його словами, наразі окисні кар’єри “мінусують” у виробничих показниках. Це пов’язане з тим, що нижні роторні комплекси виконували завдання з переекскавації та “підтягували” свої потужності. В результаті отримали певне зниження продуктивності в плані розкриву. Але наразі вже р/к №2 Чкаловського кар’єру №2 та р/№4 Північного кар’єру цілеспрямовано зайнялись роботою “за кубами”. Верхні горизонти теж в строю і налаштовані виконувати планові завдання. У свою чергу, крокуючі екскаватори знаходяться у місцях забоїв, тому теж готові. Задача – інтенсивно видобувати руду і вивозити її на склади та своєчасно доставляти до збагачувальних фабрик.
     Є і у фабрик певні складнощі з виконанням намічених завдань. Вони пов’язані з вимушеними зупинками обладнання у період повітряних тривог. Це забирає цінний час, котрий витрачається на запуск. Але нічого страшного, такі умови військової ситуації: краще втратити час на запуск і при цьому зберегти життя кожного працівника! З огляду на такі обставини, технічний директор дав вказівку спеціалістам розписати об’єми щоденної завалки руди та випуску готової продукції до кінця місяця, з урахуванням виконання плану, для Чкаловської збагачувальної фабрики. Олександрівська фабрика практично надолужила відставання, тому має триматись у такому ж виробничому ритмі.
     – Колеги, всі ми розуміємо важливість злагодженої роботи трудових колективів всіх підрозділів комбінату. Кожен керівник має організувати роботу цеху таким чином, щоб разом цілеспрямовано виконати всі наші планові завдання. Від кожного з нас залежить економічна складова ПЕРЕМОГИ! Налаштовуємось на максимальний результат і працюємо, – такими словами Віктор Бондарець завершив оперативну нараду.
     Слухаємось, Вікторе Івановичу, і ТРИМАЄМОСЬ! Ми не підведемо! Спільними зусиллями підтримуємо виробництво і наполегливо працюємо заради ПЕРЕМОГИ!
 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11