Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування! Щиро вітаємо Вас із професійним святом!

     Робота комунальників часто буває недооціненою. Але ж саме Ви своєю нелегкою сумлінною працею щодня впорядковуєте наше мальовниче містечко, аби воно було завжди чепурним, охайним оазисом, привітно зустрічало покровчан і гостей міста. З любовʼю і турботою Ви доглядаєте зелені насадження, дбаєте про чистоту тротуарів, обслуговуєте та лагодите мережі електро- газо- й водопостачання, ремонтуєте інженерні комунікації.

      Ви забезпечуєте наші домівки життєво необхідними водою, теплом та світлом. На фоні буремних подій, які тепер переживає наша країна, ці звичні комунальні блага є надважливими для кожного з нас. У цей непростий час Ви докладаєте в рази більше зусиль, аби не тільки виконувати повсякденні трудові справи, а й облаштовуєте чисельні бомбосховища і протирадіаційні укриття.

     Завдяки Вам ми почуваємо себе комфортно і безпечно в рідному Покрові. З задоволенням крокуємо його затишними вулицями й скверами та релаксуємо в оновленому парку ім. Б.Мозолевського, милуючись його красою.

     Шановні комунальники, ми від щирого серця дякуємо за Вашу самовіддану працю, Ви – справжні герої-тиловики. Бажаємо міцного здоровʼя, натхнення, родинного тепла й благополуччя та мирного неба над всією Україною!

Колектив АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11