Працюємо… Наполегливо працюємо, разом долаючи складні часи

     Середина березня, за вікном – сонечко – погода підіймає настрій, хоча б на мить допомагає забути про страшні реалії 20-го дня війни… Але ми вже пройшли всі стадії страху і готові боротись із ворогом, забезпечуючи економічну міць міста, району, області та всієї України. Така тверда позиція керівництва комбінату, яку вони передають всьому нашому колективу! А ми підтримуємо і наполегливо щоранку відправляємось на свої робочі місця. Сьогодні за наш рішучий внесок у ПЕРЕМОГУ підприємству та всьому його персоналу подякував голова району Євген Євтушенко. Сказав нам з Вами ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за те, що працюємо і допомагаємо зміцнювати обороноздатність навколишньої території. Подібні слова подяки наразі надихають на трудовий день сьогодні, а завтра ми будемо працювати із ще більшою наполегливістю. Наш сильний колектив уміє долати труднощі, вміє боротись за виробничі перемоги, зуміє наблизити і ПЕРЕМОГУ рідної України над російським агресором! Саме на такій високій ноті мені сьогодні захотілося відзвітувати Вам про наші виробничі будні, мої шановні колеги.
     Комбінат працює в штатному режимі – так, як це дозволяють умови воєнного часу. Ми вже звикли швидко мобілізуватись і за тривогою, вдягаючи куртку, вимикати все обладнання за алгоритмом та відправлятись у безпечне місце. Дякуємо Збройним Силам України та територіальній обороні за те, що ці сигнали для нас тренувальні. Ми згодні хоч десятки разів на день бігати в укриття, аби тільки небо над рідним домом залишалося безхмарним. Віримо у Вас, незламні наші захисники! І працюємо так, як раніше ніколи не працювали – відчайдушно, наполегливо та зі щирою любов’ю до Батьківщини!
    
     З таким настроєм виконують свої завдання з розкриву та видобутку руди всі кар’єри підприємства. Фабрики відновили свої сили і впевнено запустили технологічний процес з випуску концентрату, який залізничники відправляють до Нікопольського заводу феросплавів. Нашим основним підрозділам наразі дуже важко, бо багато чоловіків, котрі ще вчора мирно керували екскаваторами, відвалоутворювачами, технологічним та залізничним транспортом, сьогодні зі зброєю в руках стали на захист кордонів України. Але ми впораємось, ми обов’язково подолаємо цю проблему в ім’я спільної ПЕРЕМОГИ. Вже зараз Відділ кадрів та навчання активно комплектує вакантні посади, але тимчасово – до швидкого повернення наших захисників з фронтових полів у мирне і безпечне виробниче життя. Ремонтні підрозділи роблять все від них залежне для того, щоб оперативно відновлювати обладнання, котре виходить з робочого строю. Енергетичні служби щоденно проводять ревізію та укріплення всіх мереж життєзабезпечення, які стосуються не тільки підприємства, а й населення.
     Сьогодні, під керівництвом Голови правління Сергія Шуваєва, у черговий раз було проведено перевірку максимальної готовності бомбосховищ. Крім цього, як і раніше, підприємство підтримує територіальну оборону, допомагає патрулювати місто й оперативно реагує на запити стосовно забезпечення захисників регіону. За останніми даними, з початку російсько-української війни повістки отримали 154 працівники комбінату, із них до лав Збройних Сил України вже зараховано 129 осіб. Ми вболіваємо за Вас, хлопці, ми віримо у Вас і з нетерпінням чекаємо додому!
     Разом до ПЕРЕМОГИ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11