Тетяна КОСОВА: жінка з відкритою душею та професіонал своєї справи

     Сьогодні, 12-го березня, свій ювілей відзначає наша чарівна колега, сумлінний і відповідальний спеціаліст, фахівець з більш ніж 35-річним досвідом роботи, чуйна й доброзичлива жінка – інженер з підготовки кадрів І категорії Сектору навчання Відділу кадрів та навчання – Тетяна КОСОВА.

     Тетяна Косова доповнила ряди трудового колективу комбінату у 1986 році, після закінчення Дніпропетровського гірничого інституту за спеціальністю “Збагачення корисних копалин” (кваліфікація – “Гірничий інженер-збагачувач”). Трудову карʼєру на комбінаті Тетяна Йосипівна розпочала як лаборант фізико-механічних досліджень Центральної лабораторії збагачення. І впродовж 26 років йшла до посади, яку обіймає з серпня 2013-го – інженера з підготовки кадрів Сектору навчання. До цього вона працювала інспектором та старшим інспектором з квартирного обліку та розподілу житлової площі, паспортисткою житлово-комунальної служби, підсобним працівником Чкаловської збагачувальної фабрики, інженером з підготовки кадрів Центру технічного навчання, Сектору навчання управління кадрів, Сектору відділу кадрів і навчання. На всіх цих етапах Тетяна Косова набувала багатого досвіду, примножувала знання і вдосконалювала професійні навички. Завдяки цьому вона кваліфіковано і на найвищому рівні виконує свої посадові обовʼязки з проведення процесу навчання новим професіям та підвищення кваліфікації персоналу підприємства. Колеги її поважають за компетентність, принциповість, високі організаторські здібності, а також жіночу мудрість, щирість, чуйність й готовність в будь-яку хвилину прийти на допомогу.  

     Шановна Тетяно Йосипівно, колектив Сектору навчання Відділу кадрів та навчання, напрямку з управління персоналом та всього комбінату щиро вітає Вас з ювілейним Днем народження. Бажаємо міцного здоров’я, професійних злетів, душевної наснаги, неймовірного щастя і мирного неба над всією Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11