Комбінат завершує робочий тиждень у згуртованому та бойовому настрої

     Оперативна нарада сьогодні розпочалась незвично, а після сигналу відбою повітряної тривоги. Всі ми знаємо, що в Дніпрі пролунали перші три вибухи, які сповістили про те, що ворог вперше атакував нашу область з неба. Але ми не втрачаємо віри в Збройні Сили і продовжуємо разом наближати нашу спільну ПЕРЕМОГУ над російським агресором. Налаштувавшись саме на таку мету, підприємство продовжує працювати.

     – У нашому місті поки що спокійно. Комбінат працює у штатному режимі, інших вказівок мені не надходило. Про спроби сухопутного пересування ворога у нашому напрямку всі ви знаєте з оперативних новин – вони не увінчались успіхом. Армія про них знає і зуміла попередити вторгнення. Настрій наших захисників на блок-постах досить рішучий і бойовий, тому в агресора взагалі немає шансів пройти крізь цей надійний щит. Хочу додати, що ми повинні вірити тільки в спільну перемогу і все для цього робити, але маємо також готуватись до розвитку іншого сценарію. У разі ескалації ворожих військ на нашій території, кожен керівник має для себе засвоїти три послідовні дії: 1) даємо сигнал персоналу і вимикаємо обладнання; 2) виводимо людей у безпечне місце; 3) вимикаємо всі енергоносії. Ця схема у кожного з начальників виробничих підрозділів та відділів має бути відпрацьована вже зараз. Ще раз наполегливо повторюю – НЕ ІГНОРУЙТЕ СИГНАЛАМИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ. Також акцентую вашу увагу на належному облаштуванні бомбосховищ всім необхідним: водою, місцями для сидіння, доступом до працюючої електромережі та аптечками, – звернувся до колективів Голова правління Сергій Шуваєв.

     До звернення Сергія Павловича технічний директор Віктор Бондарець додав:

     – Наразі ми розділили наші підрозділи на 4 групи: кар’єри, фабрики, транспортні та енергетичні цехи. Кожна з цих груп має свій план дій у разі тривоги і відповідної команди про відключення обладнання та несподіваного вимкнення електроенергії. Для оперативного вирішення проблеми мають бути сформовані ремонтні бригади, які працюватимуть у цілодобовому режимі. При цьому ми в жодному разі не повинні вимикати живлення підстанцій, котрі забезпечують електроенергією, у тому числі, і населення. Також наголошую на тому, що відповідальні за готовність засобів зв’язку (рацій) та живлення (дизель-генератори) у разі відсутності електропостачання, повинні заздалегідь подбати про їх готовність. Давайте працювати злагоджено у двох напрямках: виробничому та пов’язаному із військовим станом в Україні.

     Озброєний той, хто попереджений – саме в цьому напрямку наразі і тримає курс наше підприємство. Головне для нас з вами зараз – зосередитись на плані власних дій, мати “холодну голову” і в жодному разі не впускати в неї паніку. Віримо в наші Збройні Сили і наближаємо ПЕРЕМОГУ разом. До речі, у колективу комбінату зараз є для цього дуже гарна нагода. Про неї під час оперативної наради ще раз згадав директор з управління персоналом Олег Черьомушкін:

     – Давайте разом об’єднаємось і продемонструємо наш колективний протест військовій агресії та справжню командну підтримку Збройних Сил України. Перерахувавши свою одноденну заробітну плату на благодійний фонд армії, ми тільки зміцнимо її обороноздатність і підтримаємо бойовий дух. Тим більше, на сьогодні вже 184 працівники комбінату стали на захист України. Ще додам, за повідомленням Нацбанку, на благодійний рахунок ЗСУ вже надійшло 11 млрд грн. Ось той результат, котрий свідчить про обєднання сил українців заради миру на нашій землі.

     Додати до сказаного нічого. Все чітко, зрозуміло і послідовно. Так і діємо, об’єднавши зусилля. Така могутня армія на фронті і в тилу взагалі не дає ворогу шансів досягти його мети. Разом ми непереможні, а всі ми – це Україна, цілісна і надзвичайно могутня!4

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11