Ірина ФЕДОРЕНКО: щаслива мама і компетентний фахівець

     Цьогоріч 8 Березня жінкам України не до свята. На їхні тендітні плечі випали важкі випробування, повʼязані з воєнним станом у нашій нескореній країні, яка вже 12 день героїчно тримає оборону. Жінки ж у цей нелегкий час роблять все від них залежне, аби підтримати чоловіків та захистити своїх дітей – прекрасне майбутнє України. Молитвами матерів світ стає добрішим і світлішим, а найголовніше – продовжується людський рід, життя триває. Мамою трьох чарівних дівчаток є наша колега – провідний маркшейдер Ірина ФЕДОРЕНКО.

     Наша героїня втілює в собі кращі якості сучасної жінки – материнські, творчі, ділові. Вона реалізувала себе як компетентний спеціаліст, багатодітна мама, берегиня домашнього вогнища та сімейного затишку.

     Ірина Володимирівна “прикрашає” колектив комбінату з 2014 року. З того часу вона зарекомендувала себе як працьовита, ерудована і цілеспрямована особистість, компетентний і відповідальний фахівець. Тому на нашому підприємстві дипломований магістр в галузі геодезії та землеустрою стрімко опановувала практичні навички маркшейдерського мистецтва й невдовзі обійняла посаду провідного маркшейдера.

     А вдома наша щира і життєрадісна колега – прекрасна господиня, любляча й дбайлива дружина, мама трьох чудових донечок — 11-річної Альони (мамина помічниця і відмінниця в школі) та двійняток Марії й Дарини, яким по 4 рочки.

     Більш детально про професійний шлях, сімейні цінності та творчі вподобання нашої колеги ми обовʼязково розповімо на шпальтах “ЗМ”, як тільки зʼявиться така можливість.

     Віримо, що весна подарує нам свято ПЕРЕМОГИ, на яку заслуговують наші дорогі жінки і весь народ України.

 

Бажаємо всім чарівним жінкам весняного тепла і душевного спокою. Нехай прийде мир на нашу Батьківщину!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11