Людмила КУКУРУЗА: відповідальна і справедлива, з чарівною посмішкою та великим материнським серцем

     Оскільки комбінат спеціалізується на виготовленні марганцевого концентрату, жінки, котрі працюють в епіцентрі виробничих звершень, виконують роботу, яку прийнято вважати чоловічою. Але всупереч усім зовнішнім обставинам, що оточують їх, залишаються прекрасними, милими і ніжними, тими, хто заслуговує найтепліших і щирих слів. Серед таких– майстер основної виробничої ділянки Чкаловської збагачувальної фабрики Людмила Кукуруза.
     Вона працює на комбінаті з 2008 року. Саме тоді ще зовсім юна дівчина почала осягати нелегку роботу машиніста конвеєра фабрики. Але з року в рік неймовірна цілеспрямованість, бажання пізнавати нове у професії збагачувача та наполегливість не залишились поза увагою керівництва. Заслуги, професійний зріст, впевненість у власних силах та підтримка досвідчених наставників допомогли Людмилі заслужено піднятись по службовим сходам – до майстра виробничої ділянки.
     Тепер вона не тільки слідкує за окремими зонами технологічного процесу, а ще й організує його – видає завдання та контролює їх належне виконання. Говорить, що у такій роботі дуже важко залишатись м’якою та тендітною жінкою, іноді доводиться бути суворою та рішучою. Але це не заважає нашій героїні залишатись чарівною представницею прекрасної статі.
     Поза роботою у Людмили – одна єдина втіха, гордість, хобі та зацікавленість. Це – її 10-річний синочок Олександр. Він – мамин помічник і порадник, надія і підтримка, її захисник. Поряд з ним, навіть у такі важкі часи, жінка відчуває у собі неймовірну силу материнської любові і впевненості у щасті своєї дитини.
     Саша обов’язково привітає свою найкращу в світі маму зі Святом Весни, подарує їй найцінніший оберіг, зроблений власноруч. Такі незламні почуття обов’язково стануть переможними для всієї України, бо кожна мама захищає свого сина цілющою силою безмежного жіночого серця!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11