Любов СТУЛІЙ: виробничий досвід та творча душа

     Жінки комбінату не тільки прикрашають його колективи, а ще й захищають виробничі тили своїх підрозділів. Особливо це стосується тих трудівниць, без яких не змогли б функціонувати наші збагачувальні фабрики. Саме в їхньому технологічному процесі ніяк не обійтись без відповідальності, наполегливості, компетентності та справжнього таланту наших чарівних представниць прекрасної статі. Тому ми не могли їх обійти стороною.
     Оператор пульта управління Олександрівської збагачувальної фабрики Любов Стулій працює на комбінаті майже 35 років. В її обов’язки входить постійне спостереження за стабільністю технологічного процесу, прийом заявок від технологів, виклик чергового ремонтного персоналу, контроль за поданням вантажу до корпусу прийому і безліч інших, не менш важливих, виробничих завдань. З ними вона справляється на всі 100%. Ще й ділиться своїм багатолітнім досвідом з молодим поколінням.
     Виробничі будні наша героїня залишає на роботі, а вдома відволікається справою її душі – вишивкою. У творчій скарбниці Любові Стулій – вже більше 100 робіт! Серед них: ікони, портрети, мальовничі картини. Її творіння подорожують світом та знаходять своїх господарів у різних куточках земної кулі. Наша колега дуже щаслива, коли бачить, що вишиті нею картини дарують людям позитивні емоції, адже впевнена – у світі повинні панувати мир, гармонія і любов.
     Ми всі віримо, що прийдешня весна разом з роботами майстрині принесе нам усім спокій, радість та стане початком нової, МИРНОЇ, сторінки у житті нашої рідної України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11