Раїса СОЛОДОВНІК: берегиня домашнього вогнища та майна комбінату

     Вже 16 років поспіль у Службі охорони нашого підприємства працює упевнена в собі, віддана своїй відповідальній роботі, дивовижна жінка з відвертою скромністю та відкритою душею – Раїса Солодовнік. Саме вона поєднує у собі всі якості справжньої жінки та надійної охоронниці, не тільки родинного вогнища, а й майна комбінату.

     Раїса Михайлівна прийшла до відділу кадрів гірничо-збагачувального комбінату, маючи за плечима досвід роботи продавцем. А коли їй запропонували стати охоронницею, жінка, довго не роздумуючи, погодилась. Так вона відкрила для себе нову спеціальність, без якої нині не уявляє життя.

     Охоронниця зазначає, що завжди контролювала безпеку на найбільш відповідальних постах – складах Служби забезпечення виробництва. Наразі до її обов’язків входить контроль за ТМЦ, що прибувають на склад на вибувають звідти. Під пильною охороною жінки і об’єкти, що розташовані на території підрозділу. Її завдання – не допустити сторонніх осіб до майна підприємства і попередити навіть спробу крадіжки.

     Після відповідального чергування вдома Раїса Солодовнік перетворюється на люблячу маму і турботливу бабусю. Вона пишається своєю великою дружньою родиною та завжди приходить на допомогу дітям, залюбки балує смаколиками своїх найдорожчих у світі онуків.

     Бажаємо Вам, шановна Раїсо Михайлівно, завжди бути поряд із своєю родиною – в мирі, злагоді і любові! Нехай ці побажання облетять всіх жінок України і стануть реальністю для кожної з нас! Нехай всі сім’ї будуть поряд, нехай навкруги лунає весняний спів пташок та дитячий сміх! Ми віримо, так і буде, в нашій єдиній, вільній, незалежній і найкращій у світі Україні! 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11