Вони прикрашають профспілку та захищають свої колективи

     Справжньої прикрасою профспілкового комітету Покровського ГЗК є його жіноча половина. Крім неймовірної краси, чарівності та жіночності, кожна представниця прекрасної половини людства стоїть на сторожі прав і захисті інтересів своїх трудових колективів. Вони наполегливі і цілеспрямовані, рішучі і компетентні, відповідальні і загартовані – справжні професіонали своєї справи. Несправедливі рішення керівництва, скарги від працівників – все це вони рішуче беруть у роботу і йдуть до своєї мети. Передусім для них – інтереси колективу, справедливе забезпечення всіх соціальних гарантій. Вони працюють заради людей.

     А за плечима у кожної – своя жіноча доля: родина, друзі, діти, онуки, домашні турботи. Але вони все встигають, бо розуміють високий рівень відповідальності і довіри, який на них покладений.

     Бажаємо Вам, мої дорогі колеги, завжди впевнено рухатись уперед, досягати поставлених цілей і “перемагати на всіх фронтах”. І звісно, – мирного неба всім нам, мирного, безхмарного і неймовірно чистого неба над нашою рідною Україною! Разом ми – сила. Цей девіз профспілки зараз, як ніколи, актуальний!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11