Вони випромінюють любов та володіють чарами кулінарії!

     У тривожні часи, які нині переживає Україна, надійним тилом для наших захисників виступають представниці прекрасної статі, у тому числі і працівниці Покровського гірничо-збагачувального комбінату. Ще в лютому, напередодні Міжнародного жіночого дня, кореспонденти “ЗМ” завітали до їдальні Автотранспортного цеху, де працює суто жіночий колектив.

     Та все ж ми хочемо зосередити Вашу увагу на тому, що надихає навіть у воєнний час – наших прекрасних жінок. Отже, важливе завдання колективу їдальні АТЦ – нагодувати працівників та забезпечити кулінарією буфет адмінбудівлі підприємства. Над цим активно працюють шеф-кухар Світлана Хавренко, кухонний робітник Ольга Копилець та касир Ганна Федотова

     На думку шеф-кухаря, з майже 40-річним досвідом роботи, Світлани Хавренко, страви повинні бути не лише смачними, а й різноманітними, тому вона ініціює доповнення меню новими оригінальними рецептами. Навзаєм працівниці їдальні отримують щирі слова вдячності. 

     — Наша праця нелегка, але приносить величезне задоволення, бо завжди чуємо чарівне слово «Дякую!» і це дуже приємно, – говорять жінки.

     Ми дізнались у Світлани Володимирівни секрет, який стане у пригоді кожній господині. Виявляється, головний інгредієнт для приготування смачної їжі працівниці їдальні приносять з собою:

     – Якщо процес приготування їжі відбувається без любові, вона не буде смачною. В кожну страву ми вкладаємо частинку своєї душі, – поділилася шеф-кухар.

Під час спілкування, ми зрозуміли, що чуйна жінка недарма обрала свою професію, бо в неї кулінарний талант від природи, що з часом перетворився на справжній діамант, яким вона рада ділитися з людьми:

     – Важливо в будь-якій ситуації проявляти розуміння і людяність. Якщо наші хлопці-водії не встигають завітати до нас під час обідньої перерви, ми можемо нагодувати їх раніше, або й пізніше, якщо вони затримаються на виробництві, – розповідає Світлана Володимирівна.

    Взагалі колектив їдальні АТЦ, хоч і нечисельний, але дружній та злагоджений. Для цих чарівних жінок справа життя є улюбленим хобі. Вони із задоволенням готують для своїх рідних.

     Невичерпне джерело радісних емоцій є в Ольги Копилець – це її пʼятеро онучок.  А от у Ганни Федотової 8-го Березня – День народження, яке б мало стати подвійним святом. І обов’язково стане – треба тільки трохи почекати!

     І ми обовʼязково відсвяткуємо наше спільне свято під назвою “ПЕРЕМОГА”. А поки що бажаємо нашим чудовим жінкам величезної витримки, емоційної рівноваги та міцного здоровʼя.

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11