Комбінат в робочому ритмі

     Про це сьогодні, 7-го березня, на ранковій нараді з начальниками структурних підрозділів сповістив технічний директор підприємства Віктор Бондарець. Керівник акцентував увагу на тому, що наш комбінат продовжує працювати, люди повинні мати роботу, а бюджет – отримувати податкові надходження. Тому трудові колективи повинні налаштовуватись на виконання своїх основних завдань та допомогу обороні нашого міста і регіону. Віктор Іванович подякував всім, хто залишається на своєму робочому місці і продовжує робити внесок у нашу спільну ПЕРЕМОГУ.
     Таким чином, всі підрозділи підприємства працюють за графіком, захисні споруди – у режимі готовності. На сьогодні маємо відставання по розкривним роботам на 123 тис. м³. Вони пов’язані із низкою ремонтних робіт, котрі проводяться на наших роторних комплексах. У Покровському кар’єрі триває капітальний ремонт ЕК №136. Через ситуацію у державі кар’єри відчувають нестачу робочих рук, але начальники працюють над вирішенням цієї проблеми.
     Збагачувальні фабрики – Чкаловська та Олександрівська – ретельно готують обладнання до запуску, який заплановано здійснити після 8-го березня.
     Транспортні, ремонтні та допоміжні підрозділи виконують свої виробничі завдання.
     Всі мережі тепло-, електро- та газопостачання на підприємстві стабільно функціонують.
     Об’єкти соціальної сфери комбінату стали прихистом для наших захисників, які стоять на сторожі оборони кордонів міста. Ми щиро дякуємо їм за це і молимось за кожного!
     Наш колектив згуртований, мотивований і налаштований на активну роботу заради спільної ПЕРЕМОГИ.
     ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11