Оперативна ситуація на Дніпропетровщині

     За інформацією голови Дніпропетровської облради Миколи Лукашука, ситуація по області – контрольована:
     – Наразі на Дніпропетровщині вся інфраструктура функціонує. Запаси ліків, харчів, пального є в необхідній кількості. Тому працюємо далі, зберігаємо спокій і не піддаємося паніці.
     Також він проінформував, що були проведені консультації з очільником Павлограда Анатолієм Вершиною. До цього міса надходитиме гуманітарна допомога, яка потім направлятиметься до Волновахи та інших населених пунктів, мешканці яких найбільш постраждали від агресії ворога.
     Микола Лукашук зазначив, що в громадах Дніпропетровщини продовжується збір підписів за закриття неба над Україною.
     Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко розповів про те, що ЦНАПи області продовжують надавати послуги з оформлення субсидій, виплат при народженні дитинм, виплат одиноким матерям, реєстрації шлюбу, видачі різних довідок:
     – Перед візитом до ЦНАП краще зателефонувати. Дізнатися, чи працює центр. Уточнити графік його роботи і можливість отримання тієї чи іншої послуги.
     Міський голова Покрова Олександр Шаповал розповів, що ситуація у місті – стабільна. Покров, як і уся Дніпропетровщина, під надійним захистом ТрО та ЗСУ.
     Мер Нікополя Олександр Саюк відзначив, що вся інфраструктура та служби міста працюють у штатному режимі. Нікополь в достатній кількості забезпечений ліками та продуктами харчування. Посадовець також попрохав підприємців вимикати на ніч освітлення рекламних конструкцій та яскравих вітрин магазинів.
     Важливою справою став збір підписів у підтримку звернення щодо закриття неба над Україною. У Нікополі за вчорашній день було зібрано близько 26 тисяч підписів мешканців міста.
     Голова міста Апостолове Андрій Оса акцентував на тому, що петицію про закриття неба над нашою країною вчора підтримали 732 мешканці:
     – Кожна згаяна хвилина це смерті наших громадян, жінок і дітей, це наші знищені міста і села! Діяти потрібно негайно!
     Також було сказано про те, що зараз до Апостолівської громади прибувають багато біженців. Жителі міста, котрі прихистили таких людей, повинні обов’язково повідомити про це виконавчий комітет Апостолівської міської ради.
     Віримо в наші ЗСУ та нашу ПЕРЕМОГУ!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11