Ішов 8-ий день війни… Підприємство, місто, район, область – ми тримаємось!!!

     Навіть у страшному сні ніколи не могла припустити, що вживатиму слово “ВІЙНА” у теперішньому часі. Але це – наша сьогоднішня реальність, яку ми маємо сприймати без лірики, сентиментів та філософії. Тільки розсудливість, послідовність дій в умовах воєнного стану і “холодна голова”.
      Перш за все, хочу розпочати оперативну інформацію четверга, 3-го березня, з ПОДЯКИ. Я дякую ЗСУ, силам територіальної оборони області, району, міста, правоохоронним органам, самоорганізованому патрулю, працівникам владних структур, керівнику нашого комбінату та всій його команді. ДЯКУЄМО Вам, наші найкращі в світі ЗАХИСНИКИ!!! За Ваші мужність, стійкість, за Ваш героїзм! Ми віримо в нашу спільну ПЕРЕМОГУ!!!
     Тепер до справи… Доводимо Вам оперативну, офіційну, інформацію, яка надійшла від Голови правління Сергія Шуваєва:
     – Наша область, район і місто – під пильним контролем. Укріплюємо оборону в усіх напрямках. Ми на постійному зв’язку з місцевою та районною владою, яка нам надає інформацію з області. Потреби для оборони нашої території вирішуємо разом. Я особисто щоранку об’їжджаю всі блок-пости і дізнаюсь про ситуацію. Оперативно реагуємо на потреби і допомагаємо їх вирішувати. Були зафіксовані спроби зайти до нашої області, але поки що ми зуміли захиститись. Посилено патрулювання міста, до складу добровільних дружинників ввійшло чимало наших працівників. Відомо, що у нас працюють диверсійно-розвідувальні групи. Випадків мародерства по місту у найближчі дні не зафіксовано. Посилена охорона і на всіх об’єктах комбінату. Попереджаю: якщо хтось у такий складний час зазіхне на майно підприємства, це буде трактовано, як мародерство.
     Стосовно нашої роботи. Комбінат працює, інших вказівок не надходило. Наші з Вами обов’язки ще більш розширились: тепер колектив підприємства виконує не тільки прямі виробничі завдання, а й працює на укріплення оборони нашої території. Всі підрозділи, котрі мають матеріали і можливість, повинні виготовляти захисні деталі, споруди та засоби, які завадять потрапити техніці ворога до нашого міста. Це завдання постійно виконується.
     Щодо сигналів сирени. У жодному разі не нехтувати ними! Це – наша з Вами безпека, безпека нашого життя, про яку дбають ЗСУ! Почули сирену – вимкнули обладнання, світло, закрили своє робоче місце і відправились в укриття! Без паніки, легковажності і зухвалості! Все серйозно!
     У жодному разі не нехтувати правилами поведінки під час комендантського часу! Робимо так, як нам вказано! Всі про все знають! Не заважаємо, а допомагаємо нашій оборонній силі!
     Я на роботі, всі керівники функціональних напрямків – працюють, начальники підрозділів на своїх місцях! Тримаймося разом!
     Сьогодні на оперативній нараді було доведено інформацію про те що, комбінат працюватиме 7-го березня, переносу вихідного дня на 12-те березня не буде. Відповідний наказ запущено в електронну систему. І ми повністю з цим згодні! Не час зараз відпочивати! Треба допомагати захищати країну! А відсвяткуємо ми потім, обов’язково відсвяткуємо нашу спільну ПЕРЕМОГУ! Все буде УКРАЇНА!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11