Оперативна ситуація на Дніпропетровщині

     Очільник Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко розповів, що ситуація в області стабільна. Працюють магазини та аптеки, продукти, ліки, товари першої необхідності – все є.
   Заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс під час брифінгу повідомив про те, що у містах Дніпропетровщини створюють групи, які оперативно виявляють та ліквідовують дрони. Такі вже функціонують у Дніпрі та Кривому Розі.
     За словами посадовця, вдень та вночі правоохоронці працюють над виявленням і знешкодженням диверсантів та наводчиків. На вулицях Дніпропетровщини – понад 80% особового складу Нацполіції.
     — Поліції дуже допомагають пильні громадяни. Вони повідомляють про підозрілих людей. Звертають увагу на сусідів, які нещодавно оселилися поряд. Роблять усе, аби ми перемогли, — зазначив Володимир Богоніс.
     Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ситуація у районі – під контролем, йде планова робота по зміцненню обороноздатності, посилюються блокпости. Відучора, тобто з 2 березня 2022 року, у Нікопольському районі діє розпорядження про введення режиму світломаскування. Згідно з ним громади району припинили вмикати вуличне освітлення в населених пунктах в темний час доби до окремого розпорядження.
     — Закликаю не забувати про те, що у нас з 20.00 до 06.00 діє комендантська година. Не варто виходити на вулицю у цей час.
     За словами Євгена Євтушенка, на даний момент тероборона скомплектована, є люди, є озброєння. Є також потреба в тепловізорах та бронежилетах для наших захисників.
     Міський голова Нікополя Олександр Саюк розповів, що інфраструктура та служби міста працюють у штатному режимі.
     За словами головного спеціаліста сектора з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи м.Марганця Євгена Євдокименка, тривають роботи по встановленню 2-х додаткових сирен, які в разі небезпеки посилять гучність сигналу для мешканців громади.
     Очільник м.Апостолове Андрій Оса зазначає, що всі служби чітко взаємодіють між собою, проведено укріплення бойових позицій. Волонтери та депутати ведуть активну роботу над забезпеченням військових та тероборони всім необхідним.
     Тримаймося, друзі! Все буде – Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11