Весняна лотерея до 8 Березня

     Зовсім скоро прекрасна половина людства прийматиме привітання з Міжнародним жіночим днем, святом Весни, Розквіту, Краси та Любові – 8 Березня. До цієї особливої дати українські красуні вже сьогодні починають готуватись. Нова сукня, прикраси, щоб гармоніювали з нею, макіяж та інші надзвичайно важливі нюанси, які необхідно продумати заздалегідь. Свято Весни і Краси – особливе для кожної жінки, тому у цей день вона має бути неперевершеною. Ну і, звісно, всі прекрасні дами чекають цікавих подарунків та сюрпризів від чоловіків. Цьогоріч вони точно будуть для чарівних представниць колективу Покровського гірничо-збагачувального комбінату. 

    Дорогі жінки! 4-го березня о 12.00, біля фасаду басейну «Дельфін», на Вас чекає справжнє весняне свято. Всі представниці прекрасної статі нашого підприємства запрошуються до участі у розіграші святкової лотереї. Ви матимете можливість виграти побутові прилади, необхідні для кожної господині. Серед головних призів – сучасні кольорові телевізори і пральні машини.

     Шанс стати переможницею буде абсолютно у всіх жінок. Все залежатиме тільки від фортуни, бо володарки призів обиратимуться автоматично – через комп’ютерну програму. Хто знає, може саме Ваш табельний номер стане переможним?!

     Зацікавились? То приходьте і перемагайте! Крім лотереї, на місці зустрічі вируватиме тепла весняна атмосфера з музичним супроводом та святковим частуванням.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11