ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ МІСТА

Дорогі покровчани, шановні колеги, ветерани!

Щиро вітаємо Вас з днем визволення міста!

 

     4 лютого 1944 року – одна із світлих і шанованих дат в історичному літописі нашого рідного міста. Минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні події, коли здригалася рідна земля, гинули мирні жителі, назавжди залишиться в наших серцях…

     78 років тому Покров був героїчно звільнений від нацистських загарбників. Для кожного мешканця міста ця дата назавжди пов’язана із подвигом воїнів Третього Українського фронту, 8-ї гвардійської, 17-ї повітряної армій, 4-го гвардійського механізованого корпусу. Завдяки їхній мужності, героїзму та самопожертві було здобуто такий довгоочікуваний мир.

     Саме тому цього лютневого дня ми віддаємо данину поваги тим, хто, не шкодуючи себе, боронив рідну землю зі зброєю в руках та наближав Перемогу, працюючи у тилу. Вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, визволяючи наш край від ворога. Всі ми у неоплатному боргу перед солдатами, котрі до останнього стояли на передовій та за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під гранітними обелісками та кому пощастило повернутися додому живими.

     Сьогодні ми висловлюємо щиру вдячність нашим ветеранам дітям війни, які винесли на своїх плечах весь біль і тягар. Ми, Ваші діти, онуки та правнуки, зобов’язані Вам своїм життям. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і мирного неба!

     Всьому місту у День його визволення зичимо подальшого процвітання, а покровчанам – тільки радості, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, а також миру у нашому спільному домі.

 

З глибокою повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11